F. Femení

16.11.2008 16:18

Valuós empat a Huelva (1-1)

Joan Laporta ha estat testimoni directe del valuós empat del FC Barcelona femení al camp de l'Sporting Club de Huelva. Marina ha marcat de cap el 0 a 1, però l'Sporting Club ha aconseguit el gol de l’empat en la recta final del partit.

Les noies de Xavi Llorens han sumat un punt molt important en el seu desplaçament a Huelva davant l'Sporting Club, que es troba empatat a 14 punts amb el FC Barcelona a la classificació de la Superlliga. Amb aquest resultat, el Barça ocupa provisionalment la sisena posició de la taula.

Inici amb un bon treball defensiu, però sense ocasions

femeni_x3x_fotos_Sport.jpgLa primera meitat ha estat molt igualada i cap dels dos equips ha creat gaires oportunitats de gol. El Barça ha fet un bon treball defensiu i ha evitat que les noies de l'Sporting Club de Huelva creessin perill.

Domini a la represa sense el premi de la victòria

femeni_x2x_fotos_Sport.jpgA la segona part tots dos equips han sortit molt motivats per aconseguir la victòria, però han estat les noies de Xavi Llorens les que han tingut en els seus peus les millors opcions de gol. El gol de les blaugranes no ha arribat fins al minut 73 de joc, quan Marina ha rematat de cap al fons de la xarxa una centrada des de la dreta de Marta. A les acaballes del partit, Rivi ha signat, també de cap, el gol de l’empat per a les noies de Huelva.