FCBARCELONA.CAT

Salta el menú

Menú principal

Menú del contingut


Torna a l´inici de la plana

Contingut

Enllaç al contingut associat

Futbol Base

13.11.2008 19:35

El planter, a escena

David Puig / Jordi Clos


Els 16 equips del futbol base del FC Barcelona s’han presentat aquest dijous a la tarda a la Ciutat Esportiva Joan Gamper. L’acte ha comptat amb la presència del president Joan Laporta i del secretari tècnic Txiki Begiristain.


Més de tres-cents joves del planter blaugrana han estat els grans protagonistes de l’acte de presentació dels 16 equips que integren el futbol base del FC Barcelona. L’acte ha tingut lloc a les instal•lacions de la Ciutat Esportiva Joan Gamper i ha comptat amb la presència del president Joan Laporta, del vicepresident Rafael Yuste, dels directius Jacint Borràs i Josep Anton Colomer, del secretari tècnic Txiki Begiristain i del director del futbol base José Ramon Alexanko.

Foto oficial

QM3D5022.jpgTots els integrants dels equips, jugadors i cos tècnics, s’han fet la fotografia oficial i han rebut la salutació del president Laporta. Enguany hi ha 12 equips del planter masculí i quatre del futbol femení. Dos d’ells van aconseguir pujar de categoria la temporada passada: el Barça Atlètic, que va pujar de la Tercera Divisió a la Segona B, i el Femení A, que torna a la màxima categoria, la Superlliga femenina.

Salutacions de Laporta i Alexanko

En el torn dels parlaments, el president del FC Barcelona Joan Laporta ha donat la benvinguda als jugadors. El màxim dirigent ha manifestat: “Jugar al Barça significa fer-ho en una entitat que és més que un club, reconegut arreu del mon, i defensar una idea d’entendre el futbol”. Laporta s’ha mostrat optimista pel funcionament de les categories inferiors i ha recordat que més del 50% dels futbolistes del primer equip provenen del planter. “Els que dirigim el club, el millor que podem fer és fomentar el futbol de base i estem molt satisfets de com s’està fent”, ha explicat. Segons ell, “el Barça és l’equip del món que més aposta pel planter”.

QM3D4999.jpgA més, el president ha fet una menció especial al treball que està realitzant el Barça Atlètic, un equip que té “tot el suport de la Junta Directiva”.

Per la seva banda, el director el futbol base blaugrana José Ramon Alexanko ha recordat “els èxits que es van viure la temporada passada” i espera “superar-los”. El basc ha afirmat: “Estem fent un molt bon treball en la projecció”. Finalment, Alexanko ha demanat col•laboració als pares en l’aprenentatge dels nens.

Roger Riera parla en nom dels futbolistes

QM3D5012.jpgEn representació dels més de 300 jugadors i jugadores del planter blaugrana s’ha adreçat als presents el central de l’Infantil A, Roger Riera. Amb un discurs molt ben estructurat, ha saludat els seus nous companys: “Dono la benvinguda als nous jugadors; els de fora i els d’aquí i, en especial, els prebenjamins”. I ha afegit: “És un honor portar la samarreta del millor club del món. Aquest és el millor lloc per aprendre. Tots els sacrificis s’ho valen”.
El planter, a escena
Un nou equip: el prebenjamí A
El planter del FC Barcelona compta des d’aquesta temporada amb un nou equip: el prebenjamí A. Entrenat per Jordi Puig, aquest nou conjunt està integrat per nens d’entre sis i set anys, la majoria dels quals provenen de la FCB Escola. En aquest equip juga Guillermo Amor, fill de l’exfutbolista del Dream Team.

Notícies Futbol Base


Torna a l´inici del contingut d´aquesta plana
Torna a l´inici de la plana