FCBARCELONA.CAT

Salta el menú

Menú principal

Menú del contingut


Torna a l´inici de la plana

Contingut

Enllaç al contingut associat

F. Base-Barça Atlètic

12.11.2008 13:42

Milloren els lesionats del Barça Atlètic

Jesús Carrillo


El tècnic del Barça Atlètic, Luis Enrique, podrà comptar per al proper partit contra el Gavà amb Tiago Alcántara, un cop superada la seva lesió. Solano, Espasandín i Jeffren segueixen els seus processos de recuperació.


En declaracions a www.fcbarcelona.cat, el doctor del filial blaugrana, Xavier Yanguas, s’ha mostrat optimista en tots els casos dels jugadors lesionats de l’equip dirigit per Luis Enrique. Qui està més a prop de tornar als rectangles de joc es Tiago Alcántara, mentre que Jeffren i Solano són a la recta final de les seves lesions. Víctor Espasandín, en canvi, haurà d’esperar encara uns quants dies i que se’n faci la valoració, gairebé diària, del procés de recuperació.

Tiago Alcántara

Segons l’opinió del metge, Tiago “es va reintegrar al grup la setmana passada sense forçar el ritme després de la fractura de la primera costella. Aquest dilluns la radiografia feta ens va dir que està completament recuperat i, per tant, aquesta setmana ha entrat gradualment en el grup i està al cent per cent a disposició de l’entrenador, amb l’alta mèdica, per al partit d’aquest dissabte contra el Gavà”.

Jeffren Suárez

dundee-fcb.jpgLa situació de Jeffren és bona, ja que “es troba a la recta final de la seva recuperació i d’aquí a dues setmanes ja estarà a disposició de l’entrenador”. El doctor Yanguas ha afegit, pel que fa a l’extrem: “La lesió muscular va ser greu i, atesa l’explosivitat del jugador, hem anat amb molta cura i a poc a poc. La setmana que ve anirà integrant-se gradualment a la disciplina de grup.”

José Antonio Solano

Pel que fa al defensa Solana, aquest té encara per endavant els mateixos terminis que Jeffren. “En efecte, la recuperació de Solano va molt bé després de la seva intervenció quirúrgica i segueix agafant força muscular després de les dues setmanes de baixa que arrossega i ha fet un molt bon treball individualitzat i de molta qualitat. Tot i així, necessita dues setmanes més per poder estar a disposició dels tècnics.”
Milloren els lesionats del Barça Atlètic
Espasandín, l’últim a recuperar-se
El lateral esquerre del Barça Atlètic és el que, ara mateix, no té data per a la reaparició. “El cas d’Espasandín és diferent, ja que segueix treballant en solitari i anem pujant esgraonadament les teràpies per resoldre les molèsties que té al pubis. A hores d’ara no té dia per a la reincorporació i es valorarà dia a dia la seva evolució”, assegura Yanguas.

Notícies Futbol Base


Torna a l´inici del contingut d´aquesta plana
Torna a l´inici de la plana