FCBARCELONA.CAT

Salta el menú

Menú principal

Menú del contingut


Torna a l´inici de la plana

Contingut

Enllaç al contingut associat

Futbol Base

11.11.2008 17:23

Defenses golejadors al Juvenil B

Edgar Fornós


A la ratxa de victòries i gols del Juvenil B s’hi han afegit dos defenses: Sergi Gómez i Adrià Blanchart. Cadascun d’ells ha aconseguit quatre gols al campionat de Lliga.


L’equip entrenat per Javier García Pimienta travessa un moment molt dolç. S’han disputat deu jornades de Lliga i el Juvenil B compta els seus partits en victòries. Dos dels defenses de la plantilla han demostrat tenir molt olfacte golejador.

Sergi Gómez i Adrià Blanchart són dos jugadors que juguen a l’eix de la defensa i, tot i que la seva funció hauria de ser intentar evitar que les pilotes arribin a la seva porteria, aquesta temporada mostren unes estadístiques de davanter centre. Entre tots dos sumen vuit gols, quatre per cadascú i per davant d’ells només hi figuren dos homes: Etock i Sergi Roberto, que en signen 6.

Se sumen a totes les festes

En dues de les golejades més contundents que ha aconseguit el Juvenil B del FC Barcelona, Blanchart i Sergi Gómez han marcat. Al partit corresponent a la tercera jornada de Lliga, Adrià Blanchart va sumar un hat-trick contra la Bordeta de Lleida i Sergi Gómez va aconseguir dos gols el dia que el Barça guanyava al Prat per vuit gols a zero.

Sergi Gómez, Adrià Banchart..., i tres punts

De tots els partits disputats n’hi ha un de molt curiós. El Juvenil B aconseguia una victòria important al camp del Mercantil per zero gols a dos i els gols no els van fer els davanters, els van aconseguir els dos centrals golejadors: Sergi Roberto i Sergi Gómez.
Defenses golejadors al Juvenil B
Invictes
Cap equip ha aconseguit derrotar al Juvenil B del Barça aquesta temporada. Els de Garcia Pimienta han guanyat tots els partits que han disputat. Només l’Aleví A de Sergi Milà i Sergi Uclés manté una estadística tant favorable.

Notícies Futbol Base


Torna a l´inici del contingut d´aquesta plana
Torna a l´inici de la plana