F. Base - Barça Atlètic

08.11.2008 12:22

Continuen sumant (1-1)

Roger Bogunyà

El Barça Atlètic ha sumat un nou punt en la seva visita al camp del Terrassa. Maric ha avançat els blaugranes amb un llançament de falta, però només començar la segona meitat els locals han fet el gol de l’empat definitiu.

L’Olímpic de Terrassa ha viscut aquest migdia un partit en què els equips han pressionat molt, s’han defensat bé i en què, en definitiva, s’han vist poques ocasions de marcar. Però dues han acabat en gol. Una, la de Maric en el minut 32 i que ha avançat el Barça Atlètic amb un gran gol de falta. L'altra, la de Curto tot just començar el segon temps.

Al final, empat i repartiment de punts que permet als de Luis Enrique continuar sumant. En els tres darrers partits els blaugranes han aconseguit 7 dels 9 punts en joc.

Maric avança el Barça

08-11-08_JUGADA_03.jpgL’inici de partit ha servit perquè els rivals s’analitzessin i es coneguessin. En tot aquest temps les ocasions de gol han estat escasses i només Córcoles, amb un xut desviat, ha amenaçat una de les dues porteries (min. 13). Però en la segona ocasió del matx, també per als blaugranes, ha arribat el 0-1: Maric ha llançat una falta des d’uns 30 metres que s’ha colat entre la barrera i que Relaño no ha pogut aturar. El Barça Atlètic era el més efectiu.

Reacció local

08-11-08_JUGADA_06.jpgMalgrat el gol, el matx ha continuat sent tranquil i sense ocasions fins al final de la primera part. Curiosament, en la darrera acció del primer temps ha arribat el primer avís del Terrassa, quan Jordi Martínez ha connectat una xilena que s’ha estavellat al pal.

El segon avís, com havia passat abans amb els blaugranes, també ha acabat en gol. En el primer minut de la represa el Terrassa ha elaborat una ràpida jugada per la banda esquerra que ha finalitzat Curto rematant a gol. L’acció, que ha agafat els de Luis Enrique encara freds, ha fet que el Barça tornés al camp amb un 1-1 quan havia marxat al descans amb un 0-1.

Domini blaugrana

El gol ha fet mal als blaugranes, que no han reaccionat fins que Miño ha fet una aturada de mèrit a xut llunyà de Jordi Martínez (min. 73). A partir d’aquest moment el Barça Atlètic ha recuperat la seva essència i ha practicat un futbol de toc que ha estat a punt de donar-li l’1-2 en una acció que ha acabat en fora de joc (min. 83). Finalment, però, el rellotge ha anat contra dels blaugranes, que no han gaudit de més ocasions a l’Olímpic.