FCBARCELONA.CAT

Salta el menú

Menú principal

Menú del contingut


Torna a l´inici de la plana

Contingut

Enllaç al contingut associat

F.Base-Barça Atlètic

03.11.2008 14:48

Especialista en els onze metres

Jaume Marcet


Tres penals de tres. Miño ha aturat el 100% dels llançaments que li han fet des del punt fatídic aquesta temporada, un contra el Dénia i els altres dos contra el Badalona, en un partit somiat pel porter de Cornellà.


Va mantenir la porteria a zero i ho va fer en un partit on l’àrbitre va xiular dos penals en contra. Rubén Miño va viure el seu dia més feliç des que defensa la porteria del filial. Aquesta temporada ha pujat del Juvenil A i tot i la dura competència amb Oier s’està guanyant la confiança de Luis Enrique .

Humil i prudent

Imagen0723.jpgA més dels dos penals aturats contra el Badalona ,, Miño va evitar també el gol des dels onze metres en el partit contra el Dénia. Tot i aquesta efectivitat sorprenent, Miño no es considera un porter especial: “No crec en el porter para-penals. Hi havia la necessitat que l’equip guanyés, he posat tot el que he pogut de mi, i he pogut aturar els penals”. Tot i això, va reconèixer que dissabte va fer una bona actuació: “No s’aturen dos penals tots els dies, la veritat.”

Com atura els penals

Miño assegura que no utilitza cap mena de truc per parar els penals. Tot i això, el de Cornellà reconeix que l’experiència i els vídeos que observa dels rivals són un material decisiu i que aporta una informació molt valuosa: “Sabia que al primer penal havia d’aguantar una mica que l’executés perquè l’havia vist xutar penals en altres partits. He aguantat bé, s’ha posat nerviós i l’ha tirat al mig.”
Especialista en els onze metres
Paraules d’elogi de Valdés
“Aturar un penal és molt difícil, aturar-ne dos és complicadíssim”, diu Víctor Valdés, que després de véncer el Màlaga es recordava a Barça TV de la gesta de Rubén Miño, porter del filial que acabava de salvar el Barça Atlètic amb dues aturades des dels onze metres contra el Badalona. El de l’Hospitalet elogia la qualitat de Miño i també d’Oier Olazábal: “Els conec bé i puc dir que podem estar tranquils perquè són dos grans porters”. En la seva època als equips inferiors del club Valdés es va guanyar també la fama d'atura-penals després de parar-ne més d'un.

Notícies Futbol Base


Torna a l´inici del contingut d´aquesta plana
Torna a l´inici de la plana