F.Base

03.11.2008 17:25

Temporal de gols

Edgar Fornós

El ruixat que ha caigut aquest cap de setmana s’ha convertit en pluja de gols al futbol base del Barça. Tot i les precipitacions només ha quedat ajornat el partit del Benjamí B – Sant Cugat.

DIVISIÓ D’HONOR JUVENIL
FC Barcelona A, 4 – Cornellà, 1

QM3D1747.jpgNovena jornada de lliga, novena victòria pels d'Àlex García. El Cornellà, que arribava invicte, va mantenir el ritme dels blaugranes només a la primera meitat. La diana inicial del migcampista del Barça Ilie la va equilibrar amb una gran xilena Cano. A la segona meitat Anselmo amb tres gols i un cop de cap de Jonathan van evidenciar la diferència entre els dos equips. l'expulsió del defensa visitant Pol al minut 60 va enfonsar el Cornellà.

LLIGA NACIONAL JUVENIL
Sant Andreu, 0 – FC Barcelona B, 3

El Barça va plantejar un partit molt seriós al Narcís Sala. El Sant Andreu va posar les coses molt difícils als blaugranes des del primer minut. Sergi Roberto a la primera part marcava el primer. El gol de la tranquil•litat no arribaria fins al temps afegit. Jonathan Rodríguez certificava la victòria.

DIVISIÓ D’HONOR CADET
FC Barcelona A, 1 – Manresa, 1

El Barça ho va passar força malament contra el Manresa. El conjunt visitant es defensava tota l’estona i els de Víctor Sanchez no van poder desplegar el seu joc. Al descans el resultat era advers, però els culers van fer canvis i les coses van anar millorant. En els últims compassos de partit va arribar el gol de l’empat de Patri.

LLIGA PREFERENT CADET
Nàstic, 0 – FC Barcelona B, 1

cadet_b_x6x.jpgEl Nàstic va sortir al camp amb un sistema molt defensiu. El Barça ho intentava insistentment, però semblava impossible travessar la muralla tarragonina. Quan faltaven dos minuts per acabar el partit, Ebwelle va aconseguir l’únic gol del matx.

DIVISIÓ D’HONOR INFANTIL
FC Barcelona A, 4 – Ricoh Premià, 0

QM3D8845.jpgEls d’Andrés Carrasco van controlar el partit en tot moment. Als dos minuts de joc el Barça ja guanyava 2 a 0. A la segona part arribarien els dos restants. Dongou amb dos gols va ser el més destacat del partit.

LLIGA PREFERENT INFANTIL
Tortosa, 0 – FC Barcelona B, 2

A la primera part el Barça va dominar el partit sense problemes. Ramon als vint minuts avançava als culers. La segona meitat va ser més difícil. El Tortosa va sortir més fort i va crear ocasions de gol. Els d’Albert puig van lluitar per tornar a controlar la pilota i Sebas va aconseguir marcar el segon.

DIVISIÓ D’HONOR ALEVÍ
FC Barcelona A, 7 – L’Hospitalet, 0

En principi els partits contra L’Hospitalet acostumen a ser molt complicats però el partit va sortir bé. A la primera part el Barça ja guanyava cinc a zero. Ferran i Cano van tancar la golejada a la segona part.

LLIGA PREFERENT ALEVÍ
Rapitenca, 0 – FC Barcelona B, 2

Els de Jordi Font van realitzar un molt bon partit. Van sortir amb caràcter i amb molta intensitat. Un penal transformat per Carles Aleña a la primera part donava avantatge als blaugrana. A la segona Javi Puado aconseguia el segon després de culminar un bon contraatac.

Més gols en altres categories

LLIGA PREFERENT BENJAMÍ
FC Barcelona A, 7 – Premià, 3

El Barça va acabar golejant a un Premià que va posar les coses molt difícils al començament. La primera part va acabar empat a dos gols. A la represa els de Xavi Ferrando van sortir a mossegar i va sentenciar. Oriol Busquets amb quatre dianes va ser el millor del partit.

FC Barcelona B – Sant Cugat

El partit que havien de disputar el Barça i el Sant Cugat es va suspendre per culpa de la pluja. Els dos conjunts s’han posat d’acord per que el partit es jugui el proper dia 26 de novembre. La data però, encara no és oficial ja que ha de rebre el vist-i-plau de la Federació Catalana de Futbol.

SEGONA DIVISIÓ BENJAMÍ
Martinenc 1 FC Barcelona 3

Els de Jordi Puig continuen enratxats. L'efectivitat dels partits de casa la van traslladar aquest cap de setmana al camp del Martinenc.

Pluja de gols al futbol base femení

LLIGA NACIONAL FEMENINA
FC Barcelona B, 3 – RCD Espanyol B, 3

Sota una intensa pluja les noies de Joaquim Querol van plantar cara a un Espanyol que es va avançar zero a dos al marcador. El coratge de les blaugrana les va dur a empatar el partit. El final un gol per cada equip situava el definitiu empat a tres. Leila amb dos gols va ser la jugadora més destacada.

LLIGA JUVENIL-CADET
FC Barcelona, 9 - Vilanova, 0

Domini total i absolut de les noies de Carles Tregón. El Vilanova no va poder fer res davant de la superioritat de les blaugrana que a la mitja part ja van deixar el partit sentenciat.

LLIGA INFANTIL FUTBOL 7
Vilanova, 0 - FC Barcelona, 19

Contundent victòria del Barça sobre el Vilanova. Des del primer minut les jugadores de Carles Ventura van saber com jugar a un rival molt fluix.