Futbol base-Barça Atlètic

04.10.2008 19:27

El Barça Atlètic es deixa dos punts a Pamplona (2-2)

El Barça Atlètic ha deixat escapar una victòria que tenia ben encarrilada al camp de l’Osasuna B (2-2). El filial blaugrana ha capgirat un 1-0 però, a cinc minuts del final, els navarresos han empatat el partit.

El Barça Atlètic ha millorat notablement actuacions anteriors lluny del Miniestadi però no ha pogut sumar la primera victòria fora de casa. El filial blaugrana ha sabut reaccionar després d’encaixar molt aviat l’1-0, però ha vist com, en el tram final del partit, el filial osasunista empatava el matx.

Domini local

L’Osasuna B ha tingut l’encert de marcar l’1-0 en la seva primera arribada a porteria. En el minut 9, Molo rematava al fons de la xarxa una centrada de Jokin. L’equip navarrès ha dominat el primer quart d’hora de partit fins que, de mica en mica, el filial blaugrana ha començat a reaccionar.

S’entona el Barça Atlètic

QM3D8515.jpgL’equip de Luis Enrique s’ha apropat cada cop amb més perill a l’àrea navarresa. Víctor Vázquez, amb un xut desviat; Nolito, amb una rematada de cap, i Rayo, amb un xut que ha aturat Andrés, han pogut marcar el gol de l’empat. Però ha estat l’Osasuna B el que ha estat a punt de fer el 2-0 a les acaballes de la primera part amb un xut de Galán que ha sortit fora per ben poc.

Abraham empata el partit

QM3D8504.jpgLuis Enrique s’ha vist obligat a fer un canvi imprevist ja que, en el minut 22, Montoya ha patit un cop fortuït amb un contrari que l’ha deixat lleugerament estabornit i ha estat substituït per Abraham. Precisament Abraham ha estat l’autor del gol de l’empat blaugrana. En el minut 54 el migcampista blaugrana ha marcat l’1-1 rematant una combinació amb Nolito.

Reacció blaugrana

Al segon temps el Barça Atlètic ha sortit endollat i ben disposat a capgirar el marcador. Tres minuts després de l’1-1, Nolito marcava l’1-2. El davanter andalús rematava una assistència de Víctor Vàzquez, el porter Andrés refusava la pilota i, molt oportú, Nolito tornava a xutar, però aquest cop al fons de la porteria de l’Osasuna. Els blaugranes han controlat el partit sense passar gaires angúnies. Fins i tot Gai ha tingut l’1-3 a les seves botes, però el seu xut ha sortit massa creuat .

L’Osasuna B no es rendeix

L’Osasuna B no s’ha donat per vençut. A cinc minuts per al final del partit, Rupert ha rematat des de la frontal de l’àrea una pilota refusada en un llançament de córner i ha aconseguit l’empat a dos definitiu. El Barça Atlètic puntua per primer cop fora de casa aquesta temporada en el primer empat que sumen els nois de Luis Enrique.