FCBARCELONA.CAT

Salta el menú

Menú principal

Menú del contingut


Torna a l´inici de la plana

Contingut

Enllaç al contingut associat

F.Base-Barça Atlètic

29.09.2008 16:49

Luis Enrique: "Els resultats arribaran segur"

Jaume Marcet


L’entrenador del Barça Atlètic reconeix que el seu equip ha de polir molts detalls, però tot i perdre a casa contra el Dénia assegura que el filial està en la bona línia.


Resignat per la derrota, però orgullós de l’actitud dels seus jugadors.

Luis Enrique va voler, en la primera resposta de la roda de premsa posterior a la derrota contra el Dénia , destacar l’actitud dels seus futbolistes: “Vull felicitar els meus jugadors, i ho faig molt sincerament”. “L’equip està en la bona línia i estic concvençut que els resultats arribaran, segur”, afegeix Lucho.

Bon joc sense premi

QM3D8568.jpgLes raons de la satisfacció de l’asturià eren aquestes: “Tot i quedar-nos amb deu homes hem anat a buscar el partit, hem tingut la possessió, hem generat ocasions i hem jugat amb la fluïdesa que és possible quan un rival es tanca en la seva àrea només pensant a defensar”.

Errades que cal corregir

QM3D8504.jpgTot i les bones sensacions que Luis Enrique rep del seu equip, l’entrenador del filial es conscient que per assegurar els resultats cal polir alguns detalls: “Estudiarem les errades i com cada setmana mostrarem als jugadors aquells petits detalls que ens comporten perdre punts, necessitem crear una actitud defensiva de veritat, seriosa que no ens porti a cometre errades ridícules”.
Luis Enrique: “Els resultats arribaran segur“
Guanyar és obligatori
Per Luis Enrique guanyar dissabte al camp de l’Osasuna B és “obligatori, però no perquè haguem perdut contra el Dénia, no canviaria res si haguéssim vençut 5-0”. Preguntat sobre si ara els jugadors poden sentir-se pressionats, el tècnic del Barça Atlètic es mostra contundent: “Jo no entenc què és la pressió, per mi pressió és lluitar per superar en cada partit el rival”.

Notícies Futbol Base


Torna a l´inici del contingut d´aquesta plana
Torna a l´inici de la plana