FCBARCELONA.CAT

Salta el menú

Menú principal

Menú del contingut


Torna a l´inici de la plana

Contingut

Enllaç al contingut associat

F.Base-Barça Atlètic

27.09.2008 11:41

Els observadors, a la Ciutat Esportiva

Jaume Marcet


Els observadors del futbol base del Barça es reuneixen aquest cap de setmana a Barcelona per intercanviar impressions i unificar criteris a l’hora de captar jugadors per al futbol base del club.


Aquest cap de setmana els observadors del futbol base del Barça celebren a Barcelona la tradicional reunió anual en què intercanvien idees i experiències per millorar els resultats de la seva tasca.

Una feina bàsica

QM3D8458.jpgRastregen el mercat català, l’espanyol i també el d’altres països buscant qualitat i projecció de futur. Són els encarregats de veure desenes de partits cada setmana per anticipar-se a la resta de clubs a l’hora de fitxar abans que ningú el jugador que promet. Són personatges anònims però clau per aconseguir captar els millors jugadors potencials des de petits.

Boada, satisfet

Pep Boada és, des de fa tres anys, el cap dels observadors del club. L’exentrenador del Barça C destaca la feina d’aquests tècnics que “han de veure molts i molts partits per poder trobar algun futbolista que millori el gran nivell del nostre planter”. Aquesta trobada, ja tradicional, serveix perquè, segons ens explica Pep Boada, “ells puguin comprovar el nivell real del nostre futbol base i les necessitats reals que tenim”. “És per això que hem escollit aquests dies, i podran veure en directe els partits del Barça Atlètic, els dos juvenils i el Cadet A, que juguen a casa”, afegeix.
Els observadors, a la Ciutat Esportiva
Una xarxa molt profitosa
Pep Boada coordina una xarxa de 25 observadors que s’encarreguen de buscar talents que puguin millorar el nivell de les plantilles dels equips inferiors del club. La tasca d’aquests tècnics és elaborar informes per tal que els responsables del futbol base disposin d’elements sòlids per poder, cada temporada, reforçar la qualitat del planter blaugrana.

Notícies Futbol Base


Torna a l´inici del contingut d´aquesta plana
Torna a l´inici de la plana