F. Base - Barça Atlètic

24.09.2008 19:20

Massa líder per al Barça Atlètic (2-0)

El Barça Atlètic ha caigut derrotat en la cinquena jornada de Lliga contra el Vila-real B. Verdés, en pròpia porta, i Joan Tomàs han fet els gols que han condemnat els homes de Luis Enrique a la seva tercera derrota de la temporada.

Tercer desplaçament i tercera derrota del Barça Atlètic, que continua ensopegant lluny del Miniestadi. Aquest cop, però, ho ha fet a camp del líder de la divisió, el Vila-real B, que a la segona part ha sentenciat el matx amb dos gols.

Inici igualat

La primera part del partit s’ha desenvolupat amb força ocasions per als dos equips, però sense encert per a cap d’ells. Ha faltat definició, no ritme ni intensitat.

Gol desgraciat

El partit ha continuat en la mateixa línia en els primers compassos de la segona meitat, fins que ha arribat el gol de Verdés en pròpia porta. Ha estat en una jugada desgraciada en què el blaugrana ha volgut tallar una centrada amb la mala sort que el refús ha acabat en gol.

Es trenca el partit

Amb aquest gol el Vila-real B ha crescut i ha estat superior als blaugranes, que, malgrat tot, han insistit en la seva filosofia de joc, sense èxit. Els locals, en canvi, s’han trobat amb el 2-0 després d’una falta llançada prop del banderí de córner i que ha acabat rematant Joan Tomàs a gol. Amb el 2-0 al marcador Luis Enrique ha donat entrada a Rayo, home a qui han anul·lat un gol en el tram final del partit.