FCBARCELONA.CAT

Salta el menú

Menú principal

Menú del contingut


Torna a l´inici de la plana

Contingut

Enllaç al contingut associat

F.Base-Barça Atlètic

21.09.2008 13:48

Luis Enrique elogia els seus jugadors

Jaume Marcet


L’entrenador del Barça Atlètic ha explicat després de vèncer l’Atlètic Balears que les sensacions que li ofereix la plantilla del filial són cada vegada millors. L’asturià afirma que està encantat amb aquests 21 jugadors.


Quan un partit es guanya a cinc minuts per al final i amb un alt grau de patiment, la satisfacció dels protagonistes acostuma a ser elevada.

Patir per guanyar

batBalears1.JPGLuis Enrique reconeix que, després de quatre jornades de Lliga dirigint el Barça Atlètic, per primera vegada ha patit molt. “Intento veure el partit amb fredor per analitzar i veure què és el millor per a l’equip però les circumstàncies m’han portat a patir moltíssim”, reconeix un tècnic que, a l’hora d’analitzar el partit, incideix en el fet que “a la segona meitat hem tingut tres o quatre ocasions reals per marcar, però ells han acumulat molta gent al darrere i al cap de poc d’avançar-nos han pogut empatar gràcies a una errada infantil nostra”.

Bona actitud dels jugadors

batBalears3.JPGL’entrenador del filial ha insistit en la roda de premsa posterior al partit contra l’Atlètic Balears en la seva filosofia a l’hora de gestionar la plantilla: “Tinc 21 jugadors bàsics. La gent va rotant i va responent.” Una política que és factible gràcies a la resposta de tots els jugadors: “Veig que tots estan implicats, els que juguen, els de la banqueta i els que no van convocats; tots ho viuen i fan força plegats.” Aquesta és una raó més que fa que Luis Enrique asseguri: “M’encanta aquesta plantilla. Els he dit que estic molt content amb tots ells.” Tot i aquests elogis, el tècnic reconeix que hi ha encara en l’aspecte futbolístic “molts conceptes que cal treballar i millorar”.
Luis Enrique elogia els seus jugadors
Noms propis
Preguntat per alguns jugadors concrets, aquesta ha estat la resposta de Luis Enrique.

Gai Assulin: “M’ha agradat, ha estat bé. Era la primera vegada que participava. És un jugador que volem tenir al màxim, que ha millorat físicament, però que encara ho ha de fer més. Aporta superioritat, té un contra un, gol i només 17 anys. Es pot demanar més?”

Víctor Vázquez: “Tècnicament és superior, d’un nivell altíssim. Pot jugar en banda, en punta o d’interior. Té una predisposició molt bona i m’ha agradat molt en el partit. Ha participat en el primer gol i és, com tots, un jugador bàsic.”

Thiago Alcántara: “És un jugador espectacular, un altre futbolista del planter que apunta molt alt, però que té, com la resta, el seu procés. Que l’hagi canviat al descans no vol dir que ho hagi fet malament, ni és cap càstig, al contrari.”

Notícies Futbol Base


Torna a l´inici del contingut d´aquesta plana
Torna a l´inici de la plana