FCBARCELONA.CAT

Salta el menú

Menú principal

Menú del contingut


Torna a l´inici de la plana

Contingut

Enllaç al contingut associat

Futbol-Barça Atlètic

12.09.2008 23:26

Lanzarote: Un puntal conegut

Miriam Nadal


Manolo Lanzarote és una dels futbolistes més notables del Sant Andreu, el proper rival del Barça Atlètic. “El meu ídol era Luis Enrique”, reconeix el barceloní, que va estar nou anys a les categories inferiors del Barça.


És un futbolista tècnic i hàbil. Dels que marquen les diferències. Actualment, és un del jugadors més destacats del Sant Andreu, el proper rival del Barça Atlètic. Manolo Lanzarote (20/01/1984) va jugar nou anys a les categories inferiors blaugrana i ara s'enfronta al filial com una de les figures més desbordants dels quadribarrats.

Records positius

“Vaig ser al Barça nou anys de la meva vida. Hi vaig estar molt bé. Tots els records que tinc són positius. Cada dia aquí era diferent”, afirma l’extrem esquerre o mitjapunta, les dues posicions que ara alterna.

Recordant el seu pas pel Barça, no té dubtes. Considera un privilegi jugar a les categories inferiors, tant pel creixement personal com professional que, en el seu cas, diu haver experimentat. “El meu ídol, i ara queda curiós dir-ho però és cert, era Luis Enrique. Anava al camp només per veure’l jugar”, fa memòria Lanzarote.

El bloc és la força dels quadribarrats

IMG_7358.JPGDel seu conjunt actual, del Sant Andreu, en destaca el treball del grup. “És un club en progressió; el més perillós que tenim és el bloc. L’entrenador, Natxo González, és el que ens diu cada dia: és que ens donarà victòries i intentem fer-ho tot, junts, perquè surti millor”, assevera el barceloní.

Descobert al Sant Gabriel

Per explicar com va ingressar a les files blaugranes ens cita dos noms clau: Oriol Tort i Albert Benaiges. “Vaig firmar amb dotze anys. Va ser peculiar. Jugava al Sant Gabriel i cada setmana l’Oriol Tort i el Benaiges ens veien. L’Espanyol em volia també, però finalment en Benaiges em va convèncer”, recorda l’ofensiu futbolista.

Va ingressar a l’Infantil B de Xavi Llorens –ara tècnic del Femení– i hi va estar nou temporades fins al Barça B. “Vaig firmar el mateix any que Andrés Iniesta, que som de la mateixa edat, i recordo molts jugadors que miraves llavors, que eren una mica més grans com Reina o Valdés.”

KY0K2189.JPGDesprés, Lleida, Atlètic de Madrid B i Oviedo serien els destins previs al seu fitxatge pel Sant Andreu, la temporada 2007/08.

Com veu al filial

Preguntat per com és el nou Barça B de Luis Enrique, és optimista. “És un equip en adaptació a la categoria amb fitxatges contrastats i una mescla amb jugadors de la casa. Penso que com més partits passin, millor jugaran.”
Foto: Manolo Lanzarote durant l'entrevista realitzada al Miniestadi. Les instantànies amb la samarreta del Sant Andreu, d'Adrià Giménez.
Foto: Manolo Lanzarote durant l'entrevista realitzada al Miniestadi. Les instantànies amb la samarreta del Sant Andreu, d'Adrià Giménez.
Retorn especial
El primer enfrontament –que és un derbi barceloní– es disputarà diumenge al Narcís Sala, però la tornada serà en un camp que no li és indiferent. “Jugar al Miniestadi és el més especial que hi ha. Per a mi, és com tornar a casa”, apunta l'hàbil futbolista.  

Notícies Futbol Base


Torna a l´inici del contingut d´aquesta plana
Torna a l´inici de la plana