FCBARCELONA.CAT

Salta el menú

Menú principal

Menú del contingut


Torna a l´inici de la plana

Contingut

Enllaç al contingut associat

F.Base-Barça Athlètic

08.09.2008 13:04

“Estic molt satisfet amb l’actitud de l’equip”

Marc Guillén


El bon paper del Barça Atlètic en la victòria contra la Gramenet per 2-0 va satisfer Luis Enrique per la “predisposició” que va mostrar l’equip, tot i patir una expulsió al minut 11.


Després del partit, l’entrenador del Barça Atlètic, Luis Enrique, va fer una valoració molt positiva del partit: “Estic molt satisfet perquè hem seguit amb la bona línia al Miniestadi que va tenir l’equip la temporada passada. A més, hem tingut una expulsió a l’inici del partit, però ho hem sabut superar”.

“M’han agradat moltes coses”

Si després de la derrota a la primera jornada, Luis Enrique es va queixar de la poca intensitat de l’equip, després de la segona jornada va ser al contrari: “M’han agradat moltes coses, sobretot com hem començat el partit perquè això diu molt d’un equip. Tot i l’expulsió, hem seguit en la mateixa línia i això demostra la capacitat de l’equip per superar moments així, que passen sovint al futbol. Estic molt satisfet amb l’actitud de l’equip, perquè tot i ser jugadors molt joves, hem sabut a què havíem de jugar en cada moment del partit”.

Per ser titular s’ha de treballar

QM3D9932.jpgDavant de la Gramenet, Luis Enrique va fer sis canvis a l’alineació inicial. “Tinc una plantilla de vint-i-un o vint-i-dos jugadors i tots d’un gran nivell. La titularitat la donarà les ganes, l’ambició i el treball que demostrin diàriament. Tots jugaran i tots passaran per la banqueta i les graderies”, va explicar el tècnic del filial blaugrana.

Luis Enrique va assegurar que tot i els canvis a l’equip titular no té “cap queixa” dels seus jugadors. A més, va dir que Víctor Sánchez havia estat “incommensurable”.
“Estic molt satisfet amb l’actitud de l’equip”
Un bon estímul per seguir treballant
El Barça Atlètic està fent entrenaments molt durs físicament des del primer dia de la pretemporada i victòries com la de diumenge ajuden a seguir treballant dur. “La victòria ens servirà com a estímul perquè els jugadors vegin que tota la feina serveix per a alguna cosa”, va raonar Luis Enrique.

Notícies Futbol Base


Torna a l´inici del contingut d´aquesta plana
Torna a l´inici de la plana