F.Base-Barça Atlètic

07.09.2008 19:45

Primera victòria de l’era Luis Enrique (2-0)

Edgar Fornós

El Barça Atlètic ha aconseguit sumar els tres primers punts de la temporada gràcies a un bon partit davant de la Gramenet. El conjunt blaugrana s’ha imposat per un clar 2 a 0.

Abans de l’inici del partit s’ha fet un minut de silenci en honor a l’exjugador del FC Barcelona Joan Segarra, mort recentment. Els jugadors de Luis Enrique han pogut dedicar-li la primera victòria d’aquesta temporada després de guanyar aquest diumenge a la tarda a la Gramenet al Miniestadi.

Inici de partit marcat per l’expulsió

QM3D0164.jpgAl minut onze de partit l’àrbitre expulsava Héctor Verdés després d’una entrada sobre Pugui. Luis Enrique, però, ha decidit seguir amb el mateix sistema ofensiu que havia plantejat des de l’inici mantenint tres davanters.

Tot i l’expulsió el Barça Atlètic ha dominat durant tota la primera part. Les ocasions més clares les han protagonitzat Nolito i Thiago, però els seus xuts els ha rebutjat el porter visitant.

Arriben els gols

El domini del Barça Atlètic ha tingut continuïtat a la segona part i ben aviat han arribat els gols. Als sis minuts de la represa Víctor Sánchez ha marcat el primer del partit després d’una gran assistència de Goran Maric.

S’igualen les forces

QM3D9952.jpgLes forces damunt del terreny de joc s’han igualat quan el defensa de la Gramenet Xavi Muñoz ha estat expulsat després de veure la segona targeta groga al minut 57 de partit. Els homes de Luis Enrique cada cop jugaven amb més comoditat i a la sortida d’un córner llançat per Jeffren, Xavi Torres ha aconseguit, al minut 71, el segon gol gràcies a una rematada amb el cap.

Lesió de Jeffren

A les acaballes del partit, Jeffren, després de rematar una passada de Maric, s’ha lesionat. El jugador ha hagut d’abandonar el terreny de joc en llitera.

Amb aquest resultat el Barça suma els tres primers punts de la temporada. La setmana que ve els homes de Luis Enrique visitaran el camp del Sant Andreu.