F.Base-Juvenil B

07.09.2008 19:03

El Juvenil B debuta golejant l’Europa (5-0)

Els nois de García Pimienta han golejat l’Europa (5-0) en una memorable segona part. El Juvenil B blaugrana ha tingut problemes al primer temps però s’ha exhibit un cop ha trencat la forta defensa escapulada.

No ha pogut debutar de millor manera a la Lliga el Juvenil B del Barça. L’equip dirigit per García Pimienta s’ha imposat contundentment a l’Europa per 5-0 gràcies a una inspirada segona part en què els blaugranes han trencat la sòlida defensa visitant.

Dificultats al primer temps

Al primer temps l’Europa ha plantejat un partit molt defensiu i el Barça ha tingut molts problemes per crear jugades de perill. Els blaugranes només intimidaven amb xuts des de lluny i aproximacions fins a l’àrea sense finalitzar. Malgrat tot, el Juvenil B no s’ha posat nerviós i ha continuat jugant amb paciència fins a obrir l’ordenada defensa visitant.

Etock obre la llauna

La resistència de l’Europa s’ha acabat al minut 58 quan Etock ha marcat l’1-0 després de rematar una centrada de Reina. El gol ha donat ales al Barça i ha descompost la defensa escapulada. Al minut 65 Ela feia el 2-0 en una vertiginosa acció de contraatac iniciada des de la defensa blaugrana.

Festival blaugrana

Amb el 2-0 el Barça ha jugat a plaer. Sergi Roberto firmava dos gols més, un dels quals de penal, mentre que el portuguès Gustavo marcava el definitiu 5-0 en el tram final del partit aprofitant un mal refús del porter visitant. Amb aquesta golejada el Juvenil B és el líder de la classificació del grup VII de la Lliga Nacional Juvenil per millor coeficient golejador.

El Badalona B, proper rival
El dissabte 13 de setembre el Juvenil B jugarà al camp del Badalona B, que aquest diumenge ha empatat a zero al camp del Bordeta.