FCBARCELONA.CAT

Salta el menú

Menú principal

Menú del contingut


Torna a l´inici de la plana

Contingut

Enllaç al contingut associat

F.Femení

05.09.2008 11:10

Tot a punt per al retorn a la Superlliga

www.fcbarcelona.cat


L’equip femení del Barça debutarà aquest diumenge a la Superlliga al camp de l’Atlético de Madrid Féminas. Les noies de Xavi Llorens afronten amb molta il•lusió el retorn a la màxima categoria.


Les noies de Xavi Llorens afronten el debut a la Superlliga amb la màxima il•lusió, per bé que s’enfrontaran a un rival teòricament superior com és l’Atlético de Madrid Féminas. El tècnic blaugrana confia a començar la Lliga amb bon peu tot i la dificultat del rival: “L’equip té molta il•lusió per intentar fer-ho bé des del principi. Tenim una sortida complicada, ja que l’Atlético de Madrid Féminas està més rodat que nosaltres a la Superlliga. És un equip molt competitiu, sobretot a casa, on pressiona molt el rival. Seria molt maco començar guanyant però, com a mínim, intentarem fer les coses bé i continuar format un equip de futur”.

Preocupa la falta de gol

MAT_8788.jpgXavi Llorens està molt satisfet per com ha respost l’equip aquesta pretemporada, sobretot en defensa. Però el preocupa la falta de gol que ha evidenciat l’equip en els últims amistosos: “Les jugadores estan una mica nervioses, perquè ens està costant molt marcar gols. L’equip juga bé, defensivament està fort, però en atac encara hem de millorar molt”.

Objectiu: la permanència

En el retorn a la Superlliga, l’equip espera consolidar-se en la categoria. La capitana de l’equip, Anni té clar els objectius de l’equip: “El nostre objectiu principal és la permanència. No descartem classificar-nos entre els vuit primers i poder jugar la Copa de la Reina, però el més important és consolidar-nos a la Superlliga”.

Fes clic aquí per consular la plantilla del FC Barcelona Femení.

Tot a punt per al retorn a la Superlliga
Altes i baixes per al debut
Xavi Llorens recupera Alicia Fuentes i María Paz Vilar pel partit contra l’Atlético de Madrid Féminas. En canvi, són baixa per lesió Montse Muñoz, Sheila i Marta Unzúe.

Notícies Futbol Base


Torna a l´inici del contingut d´aquesta plana
Torna a l´inici de la plana