FCBARCELONA.CAT

Salta el menú

Menú principal

Menú del contingut


Torna a l´inici de la plana

Contingut

Enllaç al contingut associat

F.Base-Barça Atlètic

03.09.2008 15:01

Entrenament en família

www.fcbarcelona.cat


L’entrenament del Barça Atlètic ha estat marcat per l’absència de jugadors. Entre els lesionats i els convocats per Guardiola pel primer equip, Luis Enrique només ha pogut comptar amb dotze jugadors de camp.


L’èxode d’internacionals del primer equip ha afectat també el Barça Atlètic. Luis Enrique només ha pogut treballar amb catorze jugadors, dotze de camp i els dos porters. L’entrenador del primer equip, Josep Guardiola, ha cridat cinc jugadors del filial per completar els seu entrenament: Goran Maric, Antonio Longás, Xavi Torres, Víctor Vázquez i David Córcoles. A aquestes baixes cal sumar-hi dos lesionats: Nolito, que amb un cop al genoll s’ha entrenat al marge del grup al gimnàs, i Solano, que arrossega problemes al maluc.

Entrenament intens

Luis Enrique ha programat un entrenament força exigent amb una primera part física i una segona en què ha ordenat un exercici per treballar la pressió i la sortida de la pilota, alhora. En un espai reduït del terreny de joc, l’entrenador ha dividit el grup en dos equips amb l’objectiu que un equip li prengués la pilota a l’altre. Aquest exercici potenciava la intensitat, la pressió i el control de pilota, aspectes fonamentals en el joc del Barça Atlètic.
Foto: Arxiu
Foto: Arxiu
Sessions matinals fins diumenge
Per preparar el proper partit de Lliga contra la Gramenet, el Barça Atlètic farà sessions d’entrenament matinals dijous i divendres a la Ciutat Esportiva i dissabte, al Miniestadi. El partit es jugarà aquest diumenge dia 7 a les sis de la tarda, i serà emès en directe per Barça TV.

Notícies Futbol Base


Torna a l´inici del contingut d´aquesta plana
Torna a l´inici de la plana