FCBARCELONA.CAT

Salta el menú

Menú principal

Menú del contingut


Torna a l´inici de la plana

Contingut

Enllaç al contingut associat

Futbol Base

02.09.2008 11:02

Estada a Prades profitosa

www.fcbarcelona.cat


Els infantils del Barça s’han concentrat durant deu dies a Prades, una localitat tarragonina que ha servit perquè els nois d’Andrés Carrasco i Albert Puig hagin conviscut en harmonia per preparar l’imminent inici de Lliga.


La vila de Prades és una localitat declarada bé d’interès cultural que es troba al bell mig d’un altipla a 940 metres d’altidud. Tot plegat un lloc idíl•lic on els infantils del FC Barcelona han realitzat per segona temporada consecutiva una estada de deu dies de pretemporada que tots coincideixen a qualificar de “profitosa i necessària”.

Entrenadors satisfets

decla_carrasco.jpgAndrés Carrasco i Albert Puig són els entrenadors de l’Infantil A i B, tots dos estrenen càrrec després d’haver dirigit fins ara els dos equips alevins. Ambdós entrenadors coincideixen a destacar els beneficis que ha tingut per a ells aquesta estada a Prades. Carrasco inicideix en les condicions que reuneix aquesta petita localitat del Baix Camp: “La temperatura és ideal, ja que estem a mil metres d’altitud, els camps estan en perfecte estat i la gent ens tracta molt bé”.

Cohesió de grup

puig_banqueta.jpgTot plegat afavoreix que els nois puguin cohesionar-se com a grup: “Aquestes estades són molt beneficioses perquè podem conviure tots plegats i això uneix al grup, els nous es poden integrar millor i al final es beneficiós per a l’equip”, assegura l’entrenador de l’Infantil B, Albert Puig.

Entrenaments futbolístics

A més, en l’aspecte futbolístic els dos tècnics dels infantils coincideixen a refermar les seves conviccions futbolístiques: “Aquí podem treballar amb calma i insistir en els conceptes bàsics, és un treball de baixa intensitat física però d’alta qualitat quant als conceptes que busquem”. Aquests dies a Prades els infantils s’han exercitat amb dobles sessions de treball perquè els seus futbolistes comencin a entendre què se’ls demana.
Estada a Prades profitosa
Partits al cap de setmana
Aquest dissabte i diumenge els infantils del Barça prorrogaran la seva preparació amb dos partits amistosos. Dissabte al camp 9 de la ciutat esportiva l’Infantil A jugarà contra el Vic, mentre que diumenge els d’Andrés Carrasco tornaran a jugar, en aquest cas a Sant Adrià, al camp del Sant Gabriel. L’Infantil B s’enfrontarà diumenge a les dotze del migdia a Sant Joan Despí al Manlleu.

Notícies Futbol Base


Torna a l´inici del contingut d´aquesta plana
Torna a l´inici de la plana