FCBARCELONA.CAT

Salta el menú

Menú principal

Menú del contingut


Torna a l´inici de la plana

Contingut

Enllaç al contingut associat

F. Base-Barça Atlètic

02.09.2008 10:12

Iago, al filial del Juventus

www.fcbarcelona.cat


Iago Falqué deixa el Barça Atlètic per fitxar per l’equip ‘primavera’ del Juventus de Torí. El mitjapunta gallec havia jugat a les categories inferiors del FC Barcelona des de l’any 2001.


Iago Falqué ha signat un contracte de quatre temporades amb el Juventus italià, on arriba traspassat pel FC Barcelona. El mitjapunta gallec jugarà en el segon equip del conjunt torinès, el que a Itàlia es coneix com a equip 'primavera'.

Contraprestació econòmica

QM3D0086.jpgEl FC Barcelona cobrarà una sèrie d’ingressos econòmics variables que podrien arribar als dos milions i mig d’euros en funció dels partits que arribi a jugar amb el primer equip de la Juventus i de la seva possible inscripció per jugar la Lliga de campions. A més, el FC Barcelona mantindrà durant els quatre propers anys un 25% dels drets federatius del jugador en el cas d’un futur traspàs. 

Trajectòria al Barça

Iago Falqué va començar als equips inferiors del Barça formant part de l’Aleví A blaugrana, en la temporada 2001/02. L’entrenador d’aquell equip era Sergio Lobera i un dels jugadors que més destacava era Bojan Krkic. Tots dos van anar escalant categories plegats (infantils i cadets) fins a debutar amb el Juvenil A quan encara estaven en edat cadet en la temporada 2005/06.

Es manté al Juvenil A

A partir d’aquella campanya, Bojan va pujar al Barça B i després al primer equip, mentre que Iago es va mantenir al Juvenil A, equip on va actuar fins la a temporada passada. En aquest últim curs futbolístic Iago va jugar un partit amb el filial (contra l’Europa) i en aquesta pretemporada va començar a treballar amb Luis Enrique al Barça Atlètic, però finalment ha estat una de les baixes del segon equip barcelonista.
Iago, al filial del Juventus
Va ser notícia per la seva mare
Iago Falqué va ser protagonista de l’actualitat per motius extraesportius quan es va conèixer que la seva mare, Carmela Silva, havia estat designada com a portaveu al Senat pel PSOE.

Notícies Futbol Base


Torna a l´inici del contingut d´aquesta plana
Torna a l´inici de la plana