F.Base-Barça Atlètic

23.08.2008 22:48

Excel·lent cloenda de pretemporada (3-2)

El Barça Atlètic ha guanyat en un bon partit el Vilanova per 3-2. El filial tanca així una bona pretemporada amb cinc victòries, un empat i dues derrotes.

El Barça s’ha imposat al Vilanova per 3-2. L’equip de Luis Enrique ha demostrat la seva superioritat durant quasi tot el partit i ha finalitzat brillantment una pretemporada prou positiva. Abans de l’inici QM3D2108.jpgdel partit s’ha guardat un minut de silenci en record de Raquel Pérez, filla de l’exjugador i exentrenador del FC Barcelona Juan Carlos Pérez Rojo, que va morir el passat dimecres a l’accident aeri de Barajas.

S’avança el Vilanova

Tot i que el Barça ha dominat la primera part, ha estat el Vilanova el que s’ha avançat en el marcador al minut 12. Un llançament de còrner de David Ávila era rematat per Folguera per marcar el 0-1. Els nois de Luis Enrique no s’han desanimat i han continuat pressionant la porteria contrària. El Barça Atlètic ha tingut ocasions força clares per marcar fins que Nolito ha empatat amb un xut creuat des de fora de l’àrea en el minut 30.

Jeffren capgira el marcador

Només quatre minuts després de l’empat Jeffren rematava una centrada de Víctor Vázquez per capgirar el marcador. Aquest era el primer partit que tots dos jugadors disputaven amb el Barça Atlètic després d’haver fet ha fet tota la pretemporada amb el primer equip, juntament amb Sergio Busquets.

Goran Maric marca el tercer gol

QM3D2174.jpgLa situació no ha variat massa al segon temps. El Barça ha continuat dominant i buscant augmentar el marcador. Una bona combinació entre Nolito i Goran Maric ha estat a punt de convertir-se en el tercer gol blaugrana. Més sort ha tingut el davanter d’origen serbi en el minut 74 quan ha culminat una precisa jugada col•lectiva. Maric feia el 3-1 i s’estrenava com a golejador amb el Barça Atlètic. A un minut per acabar el partit, el Vilanova ha retallat diferències quan Àlex ha materialitzat l’única ocasió clara que han disposat en el segon temps amb una rematada des de dins l’àrea aconseguint el definitiu 3-2.
La fitxa
Barça Atlètic, 3
C.F. Vilanova, 2

Barça Atlètic: Oier, Córcoles, Espasandín, Joni López, Oriol Romeo, Sergio Busquets, Jeffren, Víctor Vázquez, Goran Maric, Abraham i Nolito. En el segon temps han jugat Fontás, Rayo, Xavi Torres, Rueda, Thiago i Longás.

C.F. Vilanova: Cañadas, Yélamos, Valldosera, Baralde, Jarabo, Cano, Epitie, David Ävila, Triguero, Folguera i Pep. En el segon temps han jugat Alburquerque, Edgar, Eloi, Carles Martínez, Chavida, José Antonio i Sergi.

Gols: 0-1, Folguera (min. 12); 1-1, Nolito (min. 30); 2-1, Jeffren (min. 34); 3-1, Goran Maric (min. 74); 3-2, Àlex (min. 89).

Àrbitre: Israel Simón del Pino