F. Base - Barça Atlètic

17.08.2008 12:53

Derrota contra l’Eibar (5-0)

El Barça Atlètic va perdre ahir davant l’Eibar per 5 gols a 0. Els blaugranes van confirmar el cansament que porten acumulat des que van començar la pretemporada.

Després de perdre contra el Las Palmas el conjunt blaugrana queia derrotat per segona vegada aquesta pretemporada contra l’Eibar en el Trofeu San Ginés de Lanzarote. Els homes de Luis Enrique no van poder plantar cara als bascos, que van marcar els cinc gols del partit.

Avantatge des del principi

El conjunt blaugrana no va poder fer front a la golejada dels bascos. Des de l’inici l’Eibar va tenir la sort de cara. Al primer minut del partit el davanter Yagüe va transformar en gol un penal.

Poc abans del primer quart d’hora el conjunt entrenat per Carlos Pouso atemoria els blaugranes amb un segon gol de Codina. L’Eibar va aprofitar una errada en la defensa del Barça i va fer la segona diana del partit.

Els homes de Luis Enrique confirmaven el cansament que portaven des que van començar la pretemporada. Els blaugranes volien dominar el partit, però al minut 30 Yagüe va tornar a marcar amb una rematada de cap. Al final de la primera part el resultat era de 3 a 0. Els blaugranes veien molt difícil la remuntada, però havien d’intentar millorar el nivell al terreny de joc.

Germán, 2 gols

Els blaugranes volien convertir el partit en un autèntic duel per aconseguir la tercera posició del Trofeu San Ginés de Lanzarote, però no van poder sorprendre el conjunt de Pous amb un bon atac. El tècnic de l’Eibar va fer entrar al camp Germán Beltrán. El davanter de 28 anys va ser protagonista d’aquest temps en marcar els dos gols de la segona part que donaven el definitiu 5 a 0 al conjunt basc.
La fitxa

EIBAR, 5
FCB ATLÈTIC, 0

Eibar: Zigor, Martínez, Urzelai, Etxaniz, Raúl García, Codina, Carlos Rubén, Lombraña, Cases i Yagüe. A la segona part van jugar Larrazabal, Markel Robles, Asis Peña, Germán, Goiria i Sutil.

Barça Atlètic: Rubén Miño, Montoya, Fontás, Solano, Polaco, José Luis, Tiago, Oriol Romeo, Gai, Abraham i Maric. A la segona part van jugar Rueda, Toribio, Rochino i Nolito.

Gols: 1-0, Yagüe (min. 1); 2-0, Codina (min. 14); 3-0, Yagüe (min. 29); 4-0, Germán (min. 75): 5-0, Germán (min. 82).