Futbol base-Barça Atlètic

16.08.2008 10:22

Derrota del Barça Atlètic en el Trofeu de Lanzarote (3-1)

L'equip de Luis Enrique va ser superat pel Las Palmas tot i jugar un bon partit, sobretot al primer temps. El Barça Atlètic jugarà el partit de consolació davant l'Eibar.

Malgrat quallar un bon partit, el Barça Atlètic va caure en la semifinal del Trofeu San Ginés de Lanzarote en perdre per 3-1 amb el Las Palmas, equip de la Segona A. Els homes de Luis Enrique van posar les coses molt difícils als canaris, sobretot al primer temps, en què van dominar clarament el partit. El Las Palmas es va veure sotmès a una forta pressió dels migcampistes blaugrana i en cap moment van poder imposar el seu joc durant la primera meitat.

Ocasions blaugrana

David García, al minut 7, Joni López, a l'11, i Rochina, al 12, van estar a punt d'avançar el filial blaugrana al marcador. El Barça Atlètic va fer mèrits més que suficients per arribar al descans amb un resultat positiu però li va faltar sort i encert per trobar el camí del gol.

Reacciona el Las Palmas

El panorama va canviar al segon temps. Els canaris van saber reaccionar i els canvis que va introduir el tècnic Juan Manuel Rodríguez van tenir l'efecte desitjat. Al minut 70 Pablo Sánchez va assistir Saúl perquè aquest rematés amb la dreta l'1-0. El 2-0 arribaria a cinc minuts del final quan l'internacional veneçolà José Salomón Rondón va rematar a boca de gol una jugada de Saúl.

El Barça Atlètic no es va rendir

El Barça Atlètic va demostrar el seu caràcter inconformista i no es va resignar a la derrota. Abraham va retallar diferències al marcador al minut 88 amb un xut creuat. A l'últim minut Polaco va estar a punt d'empatar el partit i forçar la tanda de penals però la seva rematada, sol davant el porter, va sortir desviada. En temps afegit i amb el Barça Atlètic bolcat en atac, Saúl va culminar un contraatac per establir el definitiu 3-1. Cal destacar el debut al filial del davanter serbi Goran Maric, que va jugar 25 minuts davant el seu exequip.
La fitxa
Las Palmas, 3
FC Barcelona At., 1

Las Palmas: Pindado (Santamaria, 46'), David García, Samuel, López Ramos, Dani López, Jorge, Cobas, Nauzet, Alemany (Darino, 64'), Sergio Suárez (Saúl, 64'), Francis Suárez (Pablo Sánchez, 46') i Marcos Márquez (Rondón, 76').

FC Barcelona At.: Oier, Montoya, Verdés (Fontas, 59'), Joni López, Espasandín, Rueda (Polonès, 64'), Xavi Torres, Llamp (Gai, 64'), Thiago (Abraham, 64'), Nolito (José Luis, 64') i Rochina (Maric, 64').

Gols: 1-0, Saúl (min. 71); 2-0, Rondón (min.84'); 2-1, Abraham (min. 88); 3-1, Saúl (min.93).