F. Base - Barça Atlètic

10.08.2008 11:56

Primera victòria contra un Segona B

El Barça Atlètic va guanyar aquest dissabte a la nit l’Eivissa per 0-1 amb un gol d’Oriol Romeu al minut 89. Els blaugranes van derrotar el primer Segona B en un partit que els de Luis Enrique van dominar de principi a fi.

El filial està en ratxa. En el quart partit de pretemporada -el primer contra un rival de la categoria que estrenarà aquesta temporada- els blaugranes han estat els botxins de l’Eivissa. L’equip illenc no hi va poder fer res en una jugada que Oriol Romeu va rematar de cap després d’una jugada de córner.

Primera part blaugrana

El Barça Atlètic va dominar el primer temps, i va disposar de quatre clares ocasions de gol per avançar-se en el marcador. Tot i així, la primera part va acabar sense gols. Thiago, que va manar al mig del camp amb fermesa, es convertia en un dels jugadors que provocava més maldecaps a les files de l’Eivissa.

Baixa el ritme a la segona part

Després del descans ambdós equips van donar entrada a diversos canvis i el partit va frenar el seu ritme. Els minuts passaven i el 0-0 semblava inamovible, però a les acaballes del partit (min. 89) va arribar el gol dels blaugranes. Un córner centrat per Thiago acabava a l’àrea i Oriol Romeu el rematava sense problemes a la xarxa dels balears. El filial del Barça ha aconseguit tres victòries en els quatre partits que ha disputat aquesta pretemporada.
Victòria important
L’Eivissa, que va acabar sisè la temporada passada a Segona B, encara no havia perdut aquesta pretemporada. La victòria del Barça suposa una bona prova del que són capaços els homes de Luis Enrique.