F.Base - Barça Atlètic

05.08.2008 13:48

Rayo, arribar i moldre

Rubén Rayos, “Rayo”, s’ha convertit en el màxim golejador del Barça Atlètic a la pretemporada. Tres gols en tres partits demostren el potencial d’aquest jove jugador de 22 anys.

Aquests registres golejadors de Rayo no són habituals en ell. El primer fitxatge del Barça Atlètic no és davanter centre i per això no ha destacat mai en aquesta faceta. La temporada passada, amb el Vila Joiosa, va marcar cinc gols en tota la temporada. Aquest sorprenent inici de Rayo a la pretemporada fa que Luis Enrique pugui comptar amb un jugador més per augmentar la capacitat golejadora de l’equip. Tot i això, encara no hem vist tot el potencial de la incorporació blaugrana ja que encara es troba en període d’adaptació: “Cada dia em trobo molt millor perquè els meus companys tenen un ambient molt bo, és un grup molt bo.”

Debut, victòria i gol

Rayo va debutar amb el Barça Atlètic en el primer partit de la pretemporada contra el Tona (1-3). Va jugar quasi tota la segona part i quan més ho necessitava l’equip, amb empat a un en el marcador, va aparèixer el jove extrem. Al minut 70 Rayo aprofitava un rebuig de la defensa del Tona per marcar el segon gol amb una espectacular volea. L’ex del Vila Joiosa rubricava així un excel•lent debut al filial blaugrana.

Gol espectacular en el segon partit

A02.jpgLa bona ratxa de Rayo va seguir en els dos partits següents del Barça Atlètic. En l’empat a tres davant el Swansea l’extrem va marcar un gran gol. Arrencant des del mig del camp amb la pilota als peus va arribar a la frontal de l’àrea, on, amb la cama canviada, va engaltar un xut que es va colar directament a l’escaire del conjunt gal•lès.

Tercer partit, tercer gol

En la clara victòria del Barça Atlètic dissabte passat davant l’Hospitalet (3-1) Rayo va ser l’encarregat d’obrir el marcador. Era el minut 17 quan l’extrem va rematar una gran jugada col•lectiva del conjunt blaugrana. Rayo es troba satisfet amb la seva actuació personal: “Porto tres gols i això és molt important per a un jugador perquè li puja l’autoestima, és molt important per a mi”. Aquests tres gols fan de Rubén Rayos el màxim golejador de l’equip a la pretemporada i un fitxatge il•lusionant.