Futbol Base

02.08.2008 20:53

Clara victòria contra un rival de pes (3-1)

El Barça Atlètic ha superat l’Hospitalet per 3-1 en el tercer partit de la pretemporada. Els nois de Luis Enrique han demostrat el bon estat de l’equip liderant el partit al Miniestadi.

Després de guanyar el primer partit i empatar el segon, el filial blaugrana s’ha enfrontat al conjunt que lidera Julià Garcia Jané i que acaba de baixar a Tercera Divisió. Els gols de Rayo i Solano a la primera meitat i el d'Abraham a la segona han donat la victòria a un Barça Atlètic molt superior.

L’equip que dirigeix el tècnic blaugrana ha sortit al camp amb dues incorporacions ja conegudes pels aficionats del Barça: Córcoles i Abraham. Els dos jugadors, que havien passat els darrers dies a Escòcia amb el primer equip, s’han reincorporat al filial.

Els nous fitxatges rendeixen

En els primers quinze minuts de partit un Barça ben posicionat ha mogut la pilota amb comoditat encara que no ha demostrat la seva capacitat ofensiva fins que ja havia passat un quart d’hora. Ha estat al minut 17 quan una jugada col·lectiva dels blaugranes ha servit perquè Rayo, un dels nous fitxatges, rematés i aconseguís l’1-0.

A poc a poc el Barça ha anat demostrant el seu potencial ofensiu i fruit d’això ha arribat el segon per als de Luis Enrique. L’artífex ha estat Solano, una altra de les noves incorporacions, que ha rematat amb el cap una centrada de Nolito provinent d’un llançament de falta.

Amb un avantatge clar al marcador per als blaugranes l’Hospitalet ha semblat desaparèixer del joc per uns moments. Però quan més confiat semblava estar el Barça, els de Julià Garcia han aprofitat una jugada fortuïta, i la primera de perill que creava l’Hospitalet, per fer el 2-1 amb un xut de David Corominas.

Una segona meitat amb més moviment

A04.jpgA la represa s’ha pogut veure un joc molt més ràpid i atrevit. Un dels protagonistes ha estat Oier, que ha demostrat tot el seu potencial fent grans aturades. La seguretat i l’efectivitat han estat els dos trets característics del porter blaugrana, que ha resolt les jugades sense cap mena de problema.

El Barça ha dominat de manera rotunda els últims vint minuts de partit i ha aconseguit distanciar-se del seu rival. Abraham, amb una jugada personal, ha xutat entre els pals. Amb aquest gol se signava el triomf dels blaugranes, que, una vegada més, han demostrat el bon joc del Barça Atlètic.

Gai i els cinc fitxatges juguen al Mini

Joni, l’última adquisició del Barça, ha debutat al Miniestadi només 48 hores després d’haver signat per a una temporada. Els altres quatre nouvinguts (Verdes, Rayo, Solano i Nolito) han demostrat al terreny de joc les seves capacitats futbolístiques i la complicitat que comencen a tenir amb els seus companys.

La presència de Gai Assulin a la segona part ha motivat els aficionats blaugrana, que esperaven amb ganes la figura del d’Israel per gaudir del seu joc.

La fitxa del partit
BARÇA ATLÈTIC, 3
C. E. L’HOSPITALET, 1

BARÇA ALTLÈTIC: Miño, Córcoles, Espasandín, Solano, Fontás, Xavi Torres, Rayo, Oriol Romeu, Rochina, Abraham i Nolito. A la segona part han jugat també Oier, Montoya, Verdes, Joni, Toribio, Rueda, Thiago i Gai.

C. E. L’HOSPITALET: Cravioto, Siscu, Jornet, Edu, Víctor, Hammouch, David Corominas, Toni Velamazan, Montero, Cristian Alfonso i Lobato. A la segona part han jugat Iñigo, Dani Morales, Brullet, Víctr Ramos, Alberto Edjodgo, Andreu, Alex i Gómez.

GOLS: 1-0, Rayo (min. 17); 2-0, Solano (min. 26); 2-1, David Corominas (min. 40); 3-1 Abraham (min. 80)

ÀRBITRE: Sr. Torralba.