FCBARCELONA.CAT

Salta el menú

Menú principal

Menú del contingut


Torna a l´inici de la plana

Contingut

Enllaç al contingut associat

Futbol base-Barça Atlètic

31.07.2008 18:22

Adaptació positiva

www.fcbarcelona.cat


Els nous fitxatges del Barça Atlètic i els jugadors del Juvenil que treballen sota les ordres de Luis Enrique estan responent prou bé. Tots són joves però treballen durament i amb la màxima il•lusió.


Nova temporada, noves il•lusions i nous jugadors per al Barça Atlètic. Cinc noves incorporacions –Rayo, Nolito, Solano i Verdés i el nou fitxatge, Joni López– i nou jugadors procedents del Juvenil treballen des de fa poc més de dues setmanes sota les ordres del nou cos tècnic del filial, encapçalat per Luis Enrique.

La motivació i la il•lusió són el gran motor d’aquests jugadors, i els permet superar els nous fonaments tècnics i tàctics. Joan Barbarà, segon entrenador del filial, destaca la bona actitud dels nouvinguts: “Estan responent molt bé al treball. Només cal veure’ls la cara per veure la il•lusió amb què afronten el repte de jugar al Barça. Cal que ‘disfrutin’ i aprofitin l’oportunitat que se’ls dóna. De moment, s’estan adaptant prou bé.”

Luis Enrique, ídol per als juvenils

QM3D4568.jpgEls tècnics del filial també estan satisfets amb el rendiment dels nou jugadors del Juvenil que estan fent la pretemporada amb el filial. En aquest cas concret, es nota l’admiració dels jugadors cap a la figura de Luis Enrique, que només quatre anys enrere encara defensava la samarreta del primer equip barcelonista. “Luis Enrique és un ídol per a molts d’aquests nois. El seu historial com a futbolista, el seu carisma i els seus mètodes de treball són una motivació especial per als jugadors”, assegura Barbarà.

Els nou jugadors del Juvenil s’entrenaran amb el Barça Atlètic durant tota la pretemporada i a finals d’agost el cos tècnic decidirà quins d’ells formaran part del filial i quins tornaran al Juvenil A d’Àlex García.

Adaptació positiva
Dissabte, amistós contra l’Hospitalet

El Barça Atlètic jugarà aquest dissabte el tercer amistós de la pretemporada. L’equip de Luis Enrique rebrà l’Hospitalet al Miniestadi, equip que aquesta temporada jugarà a la Tercera Divisió. El partit començarà a les set de la tarda.

Notícies Futbol Base


Torna a l´inici del contingut d´aquesta plana
Torna a l´inici de la plana