F.Base - Barça Atlètic

26.07.2008 21:09

Bones sensacions en el debut del filial (1-3)

La victòria del Barça Atlètic en el primer partit de la pretemporada contra el Tona ha servit per confirmar el bon joc dels blaugranes, que sota la direcció de Luis Enrique mantenen l’esperit que els va fer pujar a Segona B la passada temporada.

Dos gols de Tiago Alcántara i un de ‘Rayo’ han estat suficients per derrotar còmodament al Tona.

El Barça Atlètic ha sabut sobreposar-se a les dificultats plantejades pel rival, que s’ha avançat al final de la primera part en una jugada aïllada. Els de Luis Enrique han desplegat el seu joc ofensiu i tot i no disposar de vuit jugadors —d’estada amb el primer equip— i haver de cridar fins a nou jugadors del Juvenil A ha aconseguit remuntar el partit i acabar guanyant per 3 a 1.

Inici de menys a més

El començament de la primera part ha desubicat al conjunt que entrena Luis Enrique, però els blaugranes han trigat pocs minuts en entrar en joc. El Barça Atlètic ha saltat al Camp de Futbol Municipal de Tona amb dues de les noves incorporacions (Solano y ‘Nolito’), que de sortida acompanyaven fins a 4 jugadors del Juvenil A en el seu debut amb el filial del FC Barcelona.

Els primers minuts de joc han estat favorables al Tona, que ha disposat de la primera ocasió de gol del partit, però el filial ràpidament s’ha fet amb el control. El primer quart hora de joc també ha deixat dos penals, favorables a cada un dels dos equips. El resultat de la pena màxima però ha estat el mateix per ambdós, que no han aconseguit marcar.
A partir d’aquest moment, el Barça ha dominat el partit a plaer i ha gaudit de diverses ocasions per aconseguir avançar-se.

Primera part amb final agredolç

El final de la primera part ha suposat un cop inesperat per l’equip de Luis Enrique. Després d’una ocasió de gol del FC Barcelona, el porter del Tona enviava la pilota al camp contrari i, aprofitant un desajust defensiu dels blaugrana, Santanera aconseguia obrir el marcador quan el Barça estava jugant millor.

Arrencada fulminant a la segona part

El Barça Atlètic ha sortit del vestidor molt concentrat, i ho ha demostrat en els primers compassos de la segona part. No ha estat però fins al minut 60 quan els blaugranes aconseguien igualar el marcador a través de Tiago Alcántara. El jugador del Juvenil A xutava una falta que colpejava el travesser de la porteria del Tona abans de creuar la línia de gol.

S’estrena Rayo

El partit se li posava de cara als blaugranes a partir d’aquest instant i les ocasions de gol se succeïen contínuament. Al minut 70 era ‘Rayo’ qui aprofitava un rebuig de la defensa del Tona per marcar el segon gol dels blaugranes amb una espectacular volea. ‘Rayo’ rubricava així un excel•lent paper en el seu primer partit amb el Barça Atlètic. Però la cirereta del pastís encara havia d’arribar. Tiago Alcántara tornava a marcar de falta en el minut 80 i deixava el marcador final en un 1-3 favorable als de Luis Enrique.
LES DADES DEL PARTIT
U. E. TONA, 1
BARÇA ATLÈTIC, 3

U.E. Tona: Joel, Vestit, Rovira, Joanet, Pere, Peque, Zepa, Santanera, Martí, Casas. A la segona part han jugat Trias, Marcelo, Roquet, Gerard, Casas, Sousa, Prat, Ricardo, Roura.

Barça Atlètic: Oier, Manuel Agudo ‘Nolito’, Toribio, Montoya, Solano, Espasandín, Romeu, Torres, Rueda, Rochina, Sergio Urbano. A la segona part han jugat Rubén Martínez Blasco, Falqué, Tiago Alcántara, Ibrahim, Guerra, Verdés, Fontas, Romeu, Rayos, Álvarez.

Gols: 1-0, Santanera (min 41); 1-1, Tiago Alcántara (min 60); 1-2, ‘Rayo’ (min 70); 1-3, Tiago Alcántara (min 80).

Àrbitre: Óscar Sánchez Arias