FCBARCELONA.CAT

Salta el menú

Menú principal

Menú del contingut


Torna a l´inici de la plana

Contingut

Enllaç al contingut associat

F. Base - Barça Atlètic

25.07.2008 20:31

Per començar, el Tona

www.fcbarcelona.cat


El Barça Atlètic jugarà aquest dissabte el primer partit amistós de la pretemporada contra el Tona. Serà la primera oportunitat per veure l’equip que entrena Luis Enrique sobre el terreny de joc.


El filial del FC Barcelona està concentrat a El Montanyà per preparar la temporada 2008/2009. Aquest divendres, l’equip ha fet una primera sessió d’entrenaments d’alta intensitat, i en un segon terme ha treballat aspectes més físics i de tonificació. La tarda l’han tingut lliure, i dissabte al matí, abans d’enfrontar-se al Tona, encara faran un últim entrenament. Joan Barbarà, segon entrenador del Barça Atlètic, ha declarat a www.fcbarcelona.cat i a Barça TV: “Els tècnics estan molt contents amb la bona convivència dels nois” i que l’estada a El Montanyà servirà “per agafar una bona base per afrontar bé la temporada”.

Els nous fitxatges

Jose Antonio Solano, Rubén Rayos ‘Rayo’, Manuel Agudo Durán ‘Nolito’ y Héctor Verdés són les noves incorporacions del Barça Atlètic 2008/2009. Tots quatre s’han entrenat amb els seus nous companys i han arribat al club amb moltes ganes i il•lusió. Així ho ha confirmat Joan Barbarà, que ha declarat: “El rendiment que han donat als entrenaments és molt bo i la seva predisposició al treball és perfecte.”
Per començar, el Tona
Nou juvenils
Luis Enrique s’ha endut 9 jugadors del Juvenil A a l’estada d’El Montanyà. Després de que 8 jugadors del filial estiguin entrenant amb el primer equip del FC Barcelona, el Barça Atlètic s’ha volgut reforçar, durant la pretemporada, amb jugadors joves, però amb molt potencial.

Notícies Futbol Base


Torna a l´inici del contingut d´aquesta plana
Torna a l´inici de la plana