FCBARCELONA.CAT

Salta el menú

Menú principal

Menú del contingut


Torna a l´inici de la plana

Contingut

Enllaç al contingut associat

F.Base-Barça Atlètic

24.07.2008 12:04

Verdes: “Vinc a aportar experiència”

www.fcbarcelona.cat


El nou fitxatge del Barça Atlètic, Héctor Verdes, promet aportar a l’equip experiència, agressivitat i contundència defensiva. Aquest central de 185 cm i 22 anys arriba procedent del Xerez i ja s’ha incorporat a la concentració d’El Montanyà.


Héctor Verdes és el quart fitxatge del Barça Atlètic per a la temporada que ve. Procedent del Xerez de la 2a Divisió A, Verdes destaca pel seu joc aeri gràcies a un físic privilegiat. En declaracions a Barça TV i www.fcbarcelona.cat, Héctor Verdes explica què pot aportar al filial blaugrana: “Tot i la meva joventut puc aportar experiència a l’equip i ajudar els jugadors més joves, ja que he jugat a la 2a Divisió A amb el Xerez. La meva prioritat és conèixer els meus nous companys i adaptar-me al més aviat possible a la dinàmica del grup.”

Especialista en el joc aeri

QM3D784711.JPGLa seva alçada -185 cm- i corpulència fan que Héctor Verdes sigui tota una garantia en el joc aeri a l’eix de la defensa, tal com reconeix el mateix jugador: “Sóc un futbolista agressiu i contundent en el joc aeri. Intento treure el màxim profit a la meva fortalesa física.”

Un pas endavant tot i jugar a la 2a B

Verdes passarà de jugar a la “2a Divisió A a fer-ho a la 2a B. Tot i que pugui semblar un pas enrere en la seva trajectòria com a futbolista, el jugador no ho veu així: “Fitxar per una entitat com el Barça és un pas molt important tot i que jugui en una categoria inferior a la de la temporada passada. Ho veig com un petit pas enrere per agafar un gran impuls cap endavant.”

Verdes: “Vinc a aportar experiència”
Quart fitxatge del filial
Verdes és la quarta incorporació a la plantilla del Barça Atlètic. Rayo (Vila-joiosa), Solano i Nolito (Écija) són els altres fitxatges que han reforçat l’equip entrenat per Luis Enrique. Tots quatre jugadors treballen ja sota les seves ordres a les instal•lacions d‘El Montanyà i aquest dissabte a les 18.30 h podrien debutar amb la samarreta blaugrana en el partit amistós que el filial jugarà contra el Tona.

Notícies Futbol Base


Torna a l´inici del contingut d´aquesta plana
Torna a l´inici de la plana