FCBARCELONA.CAT

Salta el menú

Menú principal

Menú del contingut


Torna a l´inici de la plana

Contingut

Enllaç al contingut associat

F. Base - Barça Atlètic

22.07.2008 14:21

Primer entrenament al Montanyà

El Barça Atlètic ha dut a terme aquest matí el seu primer entrenament a El Montanyà. Seguint el pla previst de pretemporada, la sessió ha estat marcada per un fort treball físic. Luis Enrique ha explicat les seves sensacions de l’estada.


A les deu del matí han sortit al camp d’El Montanyà els jugadors de Luis Enrique. L’entrenament ha començat de forma suau amb uns rondos en què han participat tots els components de la plantilla, excepte Gai Assulin, Nolito, Marc Muniesa i Alberto Botía, que s’han entrenat a part.

Circuits i partits

Tots quatre han d’agafar el ritme del grup després d’incorporar-se tard als entrenaments. Tot seguit ha començat un circuit físic que han repetit dues vegades. Aquest treball ha consistit en peses i pilotes medicinals, seguit de minipartits de tres contra tres d’uns cinc minuts. Després una volta al camp i tornar a començar. Una hora i mitja d’entrenament i, com a recompensa, una estona relaxant i de descans a l’‘spa’.

Sis dies de concentració

La concentració a El Montanyà servirà a Luis Enrique perquè faci “dues sessions diàries”. “Podem esmorzar, dinar i sopar junts. D’aquesta manera parlem de coses del grup que són molt importants”. Aquesta setmana de concentració també té altres avantatges, com explica a Barça TV i www.fcbarcelona.cat l’entrenador asturià: “ La temperatura aquí és més baixa que a Barcelona i els jugadors poden fer un millor esforç. És també un bon moment perquè ha vingut gent nova, juvenils que necessiten integrar-se al grup en aquest ‘stage’.”

Luis Enrique, satisfet amb Nolito

Aquest dimarts s’ha incorporat el nou fitxatge, Nolito, que va signar dilluns a les oficines del club. El davanter s’ha entrenat per primera vegada amb el Barça Atlètic amb un objectiu clar: posar-se al més aviat possible al mateix nivell físic dels seus companys. Luis Enrique ha dit del seu nou jugador: “L’hem seguit i en teníem informes. Té experiència a segona B, ja que l’any passat va quedar primer de grup amb l’Écija. És un jugador molt interessant, que crec que pot aportar moltes coses en atac i molta experiència tot i la seva joventut.”

Foto: arxiu.
Foto: arxiu.
Ibrahim i Viti segueixen a prova

Els jugadors Ibrahim i Viti s’han entrenat al mateix ritme que la resta del grup. De moment, Luis Enrique els ha vist bones condicions i estan en la mateixa línia de l’equip: “Veurem si s’adapten a les necessitats de l’equip, el rendiment que tinguin durant la setmana i la seva actuació en els partits. Això és el que ens plantegem. Potser es queden i potser no.”

Notícies Futbol Base


Torna a l´inici del contingut d´aquesta plana
Torna a l´inici de la plana