FCBARCELONA.CAT

Salta el menú

Menú principal

Menú del contingut


Torna a l´inici de la plana

Contingut

Enllaç al contingut associat

F. Base - Barça Atlètic

19.07.2008 17:03

Doble sessió per al Barça Atlètic

www.fcbarcelona.cat


El Barça Atlètic segueix amb la seva posada a punt per a la nova temporada. Mentre que una part de l’equip ha passat les proves mèdiques als Serveis Mèdics, l’altre meitat s’ha entrenat a la Ciutat Esportiva.


Els nois de Luis Enrique tindran sessió doble d’entrenaments. Els jugadors que divendres van passar les proves físiques i mèdiques s’han entrenat al camp 1 de la Ciutat Esportiva de Sant Joan Despí per començar a agafar la forma física necessària.

Les dues sessions dirigides pel tècnic asturià han estat suaus. Amb l’ajuda del segon entrenador, Joan Barberà, els jugadors han començat amb uns estiraments i amb passades de pilota per determinar la possessió dels jugadors.

Sessió de tarda

Aquest dissabte a la tarda el Barça Atlètic ha tornat a entrenar-se a les 18:30 h al mateix camp. Luis Enrique ha comptat amb la presència d'Emilio Guerra, absent en les sessions prèvies per motius personalsi que s'ha exercitat en solitari, al marge del grup. Gai Assulin, d'altra banda, s'ha perdut les dues sessions del dia, pels motius personals que es van explicar divendres: el jugador es troba encara a Israel per acabar de resoldre un problema burocràtic, clau per al seu futur. El jove davanter blaugrana vol resoldre els tràmits necessaris per estalviar-se haver de complir amb el servei militar, una pràctica de dos anys de duració que afectaria sensiblement la seva carrera professional.
Foto: arxiu.
Foto: arxiu.
L’Atlètic debutarà amb el Santa Eulàlia
El calendari de partits de Segona B ja s’ha fet públic i ja es coneix quin serà l’ordre dels rivals del Barça Atlètic al grup 3. La primera jornada es jugarà el cap de setmana del 31 d’agost i els blaugranes debutaran amb el Santa Eulàlia. El primer matx que els de Luis Enrique disputaran a casa serà el cap de setmana del 7 de setembre i ho faran contra la Gramenet. Els dos últims partits, corresponents a les jornades 37 i 38, enfrontaran al Barça Atlètic contra el Sabadell i al Benidorm, respectivament.

Notícies Futbol Base


Torna a l´inici del contingut d´aquesta plana
Torna a l´inici de la plana