FCBARCELONA.CAT

Salta el menú

Menú principal

Menú del contingut


Torna a l´inici de la plana

Contingut

Enllaç al contingut associat

Futbol Base

18.07.2008 17:32

Ramos, de la Damm a l’Udinese

Jaume Marcet


Andreu Ramos passarà en pocs mesos de competir en la Divisió d’Honor Juvenil a jugar a la Primera Divisió italiana amb l’Udinese, equip que ha decidit fitxar-lo.


Andreu Ramos s’ha desvinculat del FC Barcelona per fitxar per l’Udinese italià. El central de la Seu d’Urgell ha jugat aquesta última temporada al Juvenil A de la Damm en qualitat de cedit pel Barça.

Un torneig clau

frame_ramos_02.jpgRamos ha explicat a Barça TV el curiós procés que l’ha portat a poder jugar al ‘calcio’: “Al final de la temporada vaig jugar un torneig amb el Barça a Suïssa, em va anar molt bé i un agent em va oferir la possibilitat de representar-me i ell m’ha aconseguit equip a la Primera Divisió italiana”.

Un pas enorme

Ramos confessa que la seva idea era marxar al futbol anglès o grec, però la proposta del club d’Udine no es podia refusar: “És un salt molt gran, passar de jugar la Lliga de juvenils al futbol del país campió del món és increïble, jo sincerament pensava que abans hauria de passar per un equip de Tercera o Segona B.”
Ramos, de la Damm a l’Udinese
Trajectòria al Barça
Andreu Ramos és un central contundent i amb bona tècnica que s’ha fet jugador als equips inferiors del Barça. Amb tretze anys va deixar la seu d’Urgell per viure a Barcelona. Ramos explica: “La gent de la Masia m’ha cuidat molt, els estic molt agraït perquè el primer any ho passes malament i em van ajudar molt”. Des de l’Infantil A, Ramos va anar pujant categories fins al Juvenil B blaugrana. Aquesta última temporada ha militat a la Damm cedit pel Barça.

Notícies Futbol Base


Torna a l´inici del contingut d´aquesta plana
Torna a l´inici de la plana