FCBARCELONA.CAT

Salta el menú

Menú principal

Menú del contingut


Torna a l´inici de la plana

Contingut

Enllaç al contingut associat

F.Base-Barça Atlètic

18.07.2008 16:13

Chico, a l’Almeria

www.fcbarcelona.cat


L’Almeria ha anunciat la contractació del defensa Chico, jugador que ha militat als últims mesos al filial blaugrana en qualitat de cedit pel Cadis.


Chico, com Dimas, jugarà aquesta temporada a la Primera Divisió. Si el colomenc va signar pel Numància, l’andalús ho ha fet per l’Almeria. Aquest club ha anunciat el seu fitxatge per a les cinc QM3D3484.jpgpròximes temporades. Els drets federatius de Chico pertanyien al Cadis, que després de cedir-lo al Portuense i al Barça B ha decidit ara traspassar-lo a l’equip que dirigirà Gonzalo Arkonada.

Trajectòria al Barça

Va ser l’únic fitxatge del mercat d’hivern del filial la temporada passada. Guardiola buscava un central contundent i potent en el joc aeri i els serveis tècnics del club van apostar per un jugador que actuava al Portuense, cedit pel Cadis. Chico es va adaptar ràpidament al Barça B i va ser una peça clau per aconseguir ser campions de Tercera i assolir el somiat ascens.
Chico, a l’Almeria
Dos gols amb el Barça B
Chico va contribuir amb dos gols a l’ascens del filial. José Manuel Flores va marcar contra al Vilanova al Mini a la jornada 27 de Lliga i en la fase d’ascens contra el Castillo un dia en què no va poder acabar el partit a causa d’una lesió.

Notícies Futbol Base


Torna a l´inici del contingut d´aquesta plana
Torna a l´inici de la plana