FCBARCELONA.CAT

Salta el menú

Menú principal

Menú del contingut


Torna a l´inici de la plana

Contingut

Enllaç al contingut associat

F.-Barça Atlètic

18.07.2008 13:47

Guerra i Gai s’incorporaran en breu

www.fcbarcelona.cat


Luis Enrique podrà comptar en breu amb Emilio Guerra i Gai Assulin, els dos jugadors absents de les primeres sessions de treball del Barça Atlètic.


Tots els jugadors estaven convocats per a la primera sessió d’entrenaments del filial, però Guerra i Gai ho faran en els pròxims dies al grup de Luis Enrique.

Dos problemes diferents

Els jugadors han explicat al club els motius del seu retard. Gai Assulin es troba encara a Israel per acabar de resoldre un problema burocràtic, clau per al seu futur. El jove davanter blaugrana vol Gai_amb_public.JPGresoldre els tràmits necessaris per estalviar-se haver de complir amb el servei militar, una pràctica de dos anys de duració que afectaria sensiblement la seva carrera professional. El davanter blaugrana va condicionar en el seu moment la seva aposta per actuar amb la selecció d’Israel a no haver de passar pel tràngol del servei militar.

En el cas d’Emilio Guerra, el retard del malagueny ha estat causat per un problema en els enllaços dels vols de tornada de Mèxic, on l’atacant barcelonista ha passat aquestes últimes setmanes després del seu casament.

Dos grups

QM3D4466.jpgEn el segon dia de treball, Luis Enrique ha dividit els seus jugadors en dos grups. Mentre la meitat de la plantilla passava les pertinents proves d’esforç i analítiques, la resta del filial s’han exercitat a la Masia en una sessió bàsicament física. El treball amb pilotes medicinals i els circuits físics han estat la base de la sessió.
Guerra i Gai s’incorporaran en breu
Rubén Martinez espera destí
Després d’un any de cessió al Racing de Ferrol, el porter Rubén Martínez ha tornat aquest divendres a la disciplina del Barça Atlètic, amb la intenció de posar-se a punt físicament fins que pugui trobar un nou equip on actuar aquesta temporada.

Notícies Futbol Base


Torna a l´inici del contingut d´aquesta plana
Torna a l´inici de la plana