FCBARCELONA.CAT

Salta el menú

Menú principal

Menú del contingut


Torna a l´inici de la plana

Contingut

Enllaç al contingut associat

Fútbol Base-Barça Atlètic

14.07.2008 16:40

Barbarà: "Estem treballant per fitxar"

Jaume Marcet


La plantilla del Barça Atlètic s’ha de completar amb noves incorporacions que estan a prop de concretar-se. El segon entrenador Joan Barbarà reconeix que les negociacions són “complicades”, però espera que en breu arribin més fitxatges.


Després de l’arribada de Rayo , el Barça Atlètic pot concretar en els propers dies més incorporacions.

Més fitxatges

Joan Barbarà, segon entrenador del filial, està, com Luis Enrique, pendent de l’estat de les negociacions: “S’està treballant, no és fàcil perquè els jugadors que Barbara.jpgens interessen volen venir però mantenen un lligam contractual amb els seus clubs.” És per això que des del club es negocia per tancar les incorporacions desitjades pels tècnics: “Ho estem posant tot per la nostra part perquè puguin venir i en breu podrem anunciar més fitxatges”, apunta a Barça TV un il•lusionat Joan Barbarà.

Il•lusionats

Barbarà confessa que està ansiós perque “arribi el dia 17, vull tornar a la feina del dia a dia, al verd, estic molt il•lusionat.” Unes ganes que comparteix amb Luis Enrique amb qui diu “parlar cada dia per veure com va tot, el veig entusiasmat amb el projecte”.
Barbarà: “Estem treballant per fitxar“
Torna a ser segon entrenador
Després d’una temporada de feina de despatx al cos tècnic del futbol base del club, Barbarà tornarà a treballar com a tècnic del Barça Atlètic. L’exjugador del Salamanca va ser segon entrenador del Barça C amb Pep Boada (2003-2005) i al B amb Costas (2006-07). Ara serà la ma dreta de Luis Enrique en la primera experiència de l’asturià a la banqueta.

Notícies Futbol Base


Torna a l´inici del contingut d´aquesta plana
Torna a l´inici de la plana