FCBARCELONA.CAT

Salta el menú

Menú principal

Menú del contingut


Torna a l´inici de la plana

Contingut

Enllaç al contingut associat

Futbol Base

08.07.2008 10:42

Ascensos de tècnics al futbol base

Jaume Marcet


Amb la marxa de Rodolf Borrell i Sergi Domènech, la majoria d’entrenadors del futbol base del Barça canvien d’equip. Només Àlex García es manté en la direcció del Juvenil a mentre que la resta d’entrenadors pugen de categoria.


Després que la temporada passada tots els entrenadors van repetir càrrec, la marxa de dos primers tècnics del futbol base del club ha provocat que l’organigrama tècnic del planter blaugrana varii de manera sensible.

Dues baixes a substituir

La decisió de Rodolf Borrell de canviar la seva responsabilitat tècnica del Juvenil B per iniciar una aventura al futbol grec, com a segon entrenador de l’Iraklis, i la renúncia de Sergi Domènech de continuar a l’Infantil B barcelonista, per raons personals, han provocat un moviment de peces important a l’organigrama tècnic del futbol base del club.

Juvenils i cadets

Dels vuit entrenadors del planter que continuen només Àlex García manté el seu càrrec de primer entrenador del Juvenil A. La resta han pogut pujar una o més categories en l’estructura del futbol base. El lloc de Borrell al Juvenil B l’ocuparà Xavier García Pimienta, finsa ara tècnic del Cadet A.

entrenador.jpgLa responsabilitat de 'Pimi' al cadet de segon any serà assumida pel fins ara entrenador del Cadet B, Víctor Sánchez. Aquests ascensos en cadena han provocat que Fran Sánchez pugi de l’Infantil A al Cadet B.

Infantils i alevins

Els qui han donat un salt més grans són els tècnics dels infantils i alevins. Aquests quatre entrenadors han pujat dues categories de cop. Andrés Carrasco ha passat de ser el preparador de l’Aleví A a fer-se càrrec de l’Infantil A, mentre que Albert Puig passa de l’Aleví B a l’Infantil B.

Els dos entrenadors dels benjamins passen ara a ser els nous responsables dels alevins: de dirigir el Benjamí A Sergi Milà ara assumeix el càrrec d’entrenador de l’Aleví A mentre que Jordi Font deixa el Benjamí B per ser el míster de l’Aleví B.

Nous entrenadors als benjamins

Els dos entrenadors titulars dels benjamins debuten com a primers entrenadors del futbol base. Xavi Ferrando ha passat de ser l’ajudant d’Andrés Carrasco a l’Aleví A a ser el màxim responsable del Benjamí A mentre que Xavi Franquesa debutarà com a tècnic del futbol base del Barça dirigint els nois del Benjamí B.
Albert Puig, al centre, passa de l'Aleví B a l'Infantil B.
Albert Puig, al centre, passa de l'Aleví B a l'Infantil B.

Per visualitzar aquest contingut és necessari que descarregueu l'última versió del Flash Player


Parelles d'entrenadors del futbol base
Aquests són els duets tècnics d’entrenadors del futbol base del Barça per a la temporada 2008-09.

Juvenil A: Àlex García i Marc Huguet
Juvenil B: Xavier García Pimienta i Marc Guitart
Cadet A: Víctor Sánchez i Marcel Sans
Cadet B: Fran Sánchez i Pedro Abraham
Infantil A: Andrés Carrasco i Xavier Bravo
Infantil B: Albert Puig i Alex Gómez
Aleví A: Sergi Milà i Sergi Uclés
Aleví B: Jordi Font i Xavi Pérez
Benjamí A: Xavier Ferrando i Carles Gil
Benjamí B: Xavier Franquesa

Notícies Futbol Base


Torna a l´inici del contingut d´aquesta plana
Torna a l´inici de la plana