FCBARCELONA.CAT

Salta el menú

Menú principal

Menú del contingut


Torna a l´inici de la plana

Contingut

Enllaç al contingut associat

F. Base

30.06.2009 18:12

Canvis al cos tècnic del futbol base

www.fcbarcelona.cat


El canvi d’entrenador al Juvenil A del FC Barcelona és la principal variant a l’estructura tècnica del futbol base del club. Tot i que no seguirà com a responsable del Juvenil A, Àlex García continuarà lligat al cos tècnic del planter blaugrana.


El club ha comunicat a Àlex García que a partir de la propera temporada canviaran les seves funcions al FC Barcelona. El tècnic de Cornellà deixarà de ser l’entrenador del Juvenil A del Barça però continuarà lligat a l’entitat com a part de l’estructura tècnica del futbol base blaugrana.

En els quatre anys que Àlex García ha dirigit el Juvenil A blaugrana, el Barça ha aconseguit una Copa de Campions, dues lligues i dues Copes del Rei.

Retocs als cadets

cadet_b.jpgFran Sánchez, fins ara al Cadet B, passarà a ser el nou entrenador del Cadet A blaugrana. El Cadet B serà, en canvi, responsabilitat de Víctor Sánchez, fins ara ‘míster’ del Cadet A. Cristian Catena, fins ara segon entrenador del Prebenjamí, serà el nou ajudant de Fran Sánchez, en substitució de Pedro Abraham. El substitut de Catena al Prebenjamí serà un tècnic de la FCBEscola encara per determinar.

Continuïtat en la resta d’equips

QM3D3712.jpgEn nou dels dotze equips inferiors del Barça continuaran els mateixos entrenadors d’aquest últim curs. Luis Enrique seguirà dirigint el Barça Atlètic. García Pimienta serà també, per segona temporada consecutiva, el tècnic del Juvenil B.

La responsabilitat màxima dels infantils continuarà a càrrec d’Andrés Carrasco i Albert Puig. Sergi Milà i Jordi Font seguiran en el càrrec de dirigir els alevins. Els tres entrenadors principals dels benjamins seran els mateixos d’aquesta temporada. Xavier Ferrando, Xavier Franquesa i Jordi Puig tornaran a dirigir els equips de futbol 7 del planter.
Canvis al cos tècnic del futbol base
Els entrenadors del futbol base
Al marge de la plaça del Juvenil A que queda per cobrir, aquests seran els entrenadors dels equips inferiors del FC Barcelona per a la temporada 2009-10:

Barça Atlètic: Luis Enrique
Juvenil B: Xavier García Pimienta
Cadet A: Fran Sánchez
Cadet B: Víctor Sánchez
Infantil A: Andrés Carrasco
Infantil B: Albert Puig
Aleví A: Sergi Milà
Aleví B: Jordi Font
Benjamí A: Xavier Ferrando
Benjamí B: Xavier Franquesa
Prebenjamí: Jordi Puig

Notícies Futbol Base


Torna a l´inici del contingut d´aquesta plana
Torna a l´inici de la plana