FCBARCELONA.CAT

Salta el menú

Menú principal

Menú del contingut


Torna a l´inici de la plana

Contingut

Enllaç al contingut associat

F. Base-Barça Atlètic

17.06.2009 14:58

Edu Oriol, el primer reforç del Barça Atlètic

Berta Brau


El filial barcelonista ja ha fet efectiu el seu primer fitxatge personalitzat en la figura d'Edu Oriol. El davanter de Cambrils ha signat per dues temporades i ha assegurat que vol “aprofitar el tren que ha passat” davant seu.


Aquest dimecres 17 de juny del 2009 Edu Oriol ha fet realitat una gran il·lusió signant pel Barça Atlètic, ja que suposa “la culminació d’un treball de molt de temps”. Procedent del Sant Andreu, Oriol ha signat per dues temporades.

Revisió mèdica i signatura

QM3D2612.jpgDes de primera hora del matí el ja futbolista blaugrana s’ha sotmès a diferents exàmens mèdics per, una vegada superats, dirigir-se a les oficines del club on havia de tenir lloc la signatura del contracte. Al voltant de les 13.00 h Edu Oriol ha signat el document que l’acredita com a blaugrana fins al juny del 2011. En aquest acte han estat presents el president del Barça Atlètic, Jacint Borràs, i el director del futbol base del Barça, José Ramón Alexanco.

Ràpid, hàbil i treballador

QM3D2614.jpgQuin tipus de futbolista és Edu Oriol? Ell mateix es descriu: “Sóc una persona ràpida, hàbil i sobretot molt treballadora. Crec que puc aportar l’experiència que he guanyat al Sant Andreu, sobretot pel que fa a la convivència amb un vestidor de més edat que jo i a la disputa del play-off”.

Un canvi de bàndol

Durant el curs passat, Edu Oriol va ser un dels botxins del Barça i del Barça Atlètic vestint la samarreta del Sant Andreu. El de Cambrils fa front ara a un canvi de bàndol entre dos històrics del futbol català: “Fins ara quan jugava contra el Barça intentava fer-ho el millor possible per si sonava la flauta. Ara, però, hauré de veure el Sant Andreu com un rival perillós”.
Edu Oriol, el primer reforç del Barça Atlètic

Per visualitzar aquest contingut és necessari que descarregueu l'última versió del Flash Player


Un fitxatge perseguit
El president del Barça Atlètic, Jacint Borràs, ha destacat la satisfacció que suposa el fitxatge d’Edu Oriol, ja que “els nostres tècnics l’havien seguit força i és un reforç important de cara a la propera temporada”. En aquest sentit, Jacint Borràs ha recordat la voluntat “formativa” del Barça Atlètic: “El resultat de la temporada passada va ser extraordinari, però no vol dir que ens posem una fita per damunt d’aquesta. La nostra única fita ha de ser que pugin el màxim nombre possible de jugadors al primer equip”.

Notícies Futbol Base


Torna a l´inici del contingut d´aquesta plana
Torna a l´inici de la plana