FCBARCELONA.CAT

Salta el menú

Menú principal

Menú del contingut


Torna a l´inici de la plana

Contingut

Enllaç al contingut associat

Futbol Base

16.06.2009 14:09

Oportunitat per a joves porters

Jaume Marcet


Els nois i noies nascuts entre l’any 1995 i 2000 que vulguin millorar la seva tècnica com a porters disposen de l’oportunitat d’apuntar-se a les classes que ofereix l’FCB Escola entre el 25 i el 28 de juny.


Missatge als nens nascuts entre l’any 1995 i el 2000. Si jugues a futbol i el teu lloc és el de porter, disposes d’una gran oportunitat.

Classes per als porters

ESCUELA_DE_FUTBOL_16.jpgL’FCB Escola organitza del 25 al 28 de juny al camp de la Masia un campus de tecnificació per a porters.
Són quatre dies intensos de 8:30 h. del matí a 18:30 h. de la tarda  amb sessions de treball combinades amb xerrades técniques i amb el dinar inclós. El preu és de 230 euros als socis i alumnes de l’FCB Escola i 245 per a la resta.

L’escenari és el camp de la Masia, on durant tants anys s’han exercitat els jugadors del primer equip de futbol blaugrana.

Com apuntar-s’hi

Els interessats poden apuntar-s’hi enviant un correu a aquesta adreça electrònica escolafutbol@fcbarcelona.cat o dirigint-se a l’OAB (telèfon 902189900).
Oportunitat per a joves porters
Els tècnics responsables
Aquestes classes estan dirigides i supervisades per l’entrenador de porters del futbol base blaugrana, Ricard Segarra amb la participació de tres entrenadors de porters de l’FCB Escola, Eduard Lomas, Abel Dellà i Joan Dellà.

Notícies Futbol Base


Torna a l´inici del contingut d´aquesta plana
Torna a l´inici de la plana