FCBARCELONA.CAT

Salta el menú

Menú principal

Menú del contingut


Torna a l´inici de la plana

Contingut

Enllaç al contingut associat

Futbol Base

10.06.2009 12:01

Classes d’estiu a l’FCBEscola

www.fcbarcelona.cat


Aquest estiu l’FCBEscola organitza unes classes de tecnificació orientades tant per a jugadors, com unes sessions específiques per a porters. L’objectiu és millorar el gest tècnic.


Poden inscriure’s a aquestes classes els alumnes de l’FCBEscola i de l’FCBEscola Tecnificació, els socis i sòcies del Barça i tots aquells júniors que ho desitgin, sempre d’edats compreses entre els 5 i els 12 anys (nascuts entre els anys 1997-2003). Cal tenir en compte que les places són limitades.

Quan?

Aquestes classes de tecnificació es repartiran en dos grups. Per una part, les destinades als jugadors, i per l’altra les que són específiques per a porters.

- Classes per a jugadors: se celebraran els dies 15, 16, 17 i 18 de juny, dividides en dues franges horàries. Una primera entre les 17.25 i les 18.55 hores, i una segona que tindrà lloc entre les 19 i les 20.30 hores.

- Classes per a porters: en aquest cas es duran a terme els dies 25, 26, 27 i 28 de juny.

Programa d’entrenaments

En el cas de les jornades dedicades als jugadors, està previst que cadascun dels quatre dies es practiqui un gest tècnic en concret. D’aquesta manera, el dia 15 es treballarà el xut a porteria; el 16, el driblatge; el 17 es practicaran exercicis d’habilitat; i el 18 les passades i el control en el joc real.

ESCUELA_DE_FUTBOL_16.jpgD’altra banda, les classes per a porters es repartiran en tres etapes diferenciades, segons l’any de naixement dels participants. Així, els més petits, és a dir, els nascuts entre el 2001 i el 2003 treballaran l’aproximació, en què s’intentarà establir unes mínimes bases tècniques. Els nascuts entre l’any 1998 i el 2000 se centraran en la iniciació, una fase en la qual s’incidirà en l’ampliació de les bases tècniques. Finalment, els nascuts entre el 1995 i el 1997 tindran com a objectiu el desenvolupament, és a dir, la fixació de la tècnica específica del porter.

Fes clic aquí si vols més informació sobre aquestes classes, així com per accedir als formularis d’inscripció.
Classes d’estiu a l’FCBEscola
Els preus
Classes per a jugadors:

- Júniors socis/sòcies/ alumnes de l’FCBEscola/alumnes de l’FCBEscola Tecnificació: 50 euros.
- Altres júniors: 60 euros.

Classes per a porters:

- Júniors socis/sòcies/ alumnes de l’FCBEscola/alumnes de l’FCBEscola Tecnificació: 230 euros (inclou dinar)
- Altres júniors: 245 euros (inclou dinar)

Notícies Futbol Base


Torna a l´inici del contingut d´aquesta plana
Torna a l´inici de la plana