Futbol Base

06.06.2009 19:25

El Cadet A jugarà la final (7-0)

Els blaugrana han guanyat el Mataró a les semifinals de la Copa Catalunya i lluitaran amb l’Espanyol pel títol.

L’equip dirigit per Víctor Sánchez disputarà la final de la Copa Catalunya contra l’Espanyol. Els blaugrana han aconseguit el bitllet per lluitar pel títol en vèncer per 7 a 0 el Mataró. En un matx sense massa dificultats per als barcelonistes, els gols de Roger Canadell i Edu Campabadal a la primera meitat han deixat encarrilada la victòria i la classificació del Barça.

Imprecisió inicial

Durant els primers minuts de joc, el Cadet A del FC Barcelona ha estat imprecís i el Mataró no ha patit per conservar el 0-0.

Efectivitat blaugrana

Però en la primera ocasió de què han disposat, els blaugrana s’han avançat al marcador. El llançament d’una falta lateral de Roger Canadell ha entrat a la porteria groc-i-negra sense que cap defensor oposés resistència.

Al quart d’hora, Edu Campabadal ha convertit en el 2 a 0 un córner que ha rematat de mitja xilena al fons de la xarxa. I abans dels descans, amb la millora del joc del Barça ha arribat la tercera diana dels culers, després d’un servei de cantonada servit per Canadell i rematat per Campabadal lluny de l’abast del porter maresmenc.

Recital del Barça

La segona meitat ha estat de tràmit per al Barça i el Mataró, que no ha inquietat en cap moment la porteria defensada per Adamu. Als deu minuts de la represa, Etock ha signat el 4 a 0 en superar la sortida del porter amb un gran toc. Instants després, Gerard Deulofeu ha sorprès els mataronins amb un centre-xut de jugada assajada (5-0). La sisena diana l’ha marcat Carmona en pentinar una centrada d’Ateba. I el definitiu 7 a 0 ha estat obra de Marc Vilajosana en culminar una gran jugada personal.
L’Espanyol, rival a la final
Amb la classificació a la butxaca, els blaugrana disputaran la setmana vinent la final de la Copa Catalunya contra l’Espanyol. La Federació Catalana de Futbol decidirà en els propers dies l’hora i el camp neutral on es jugarà el partit.