F.Base-Juvenil A

31.05.2009 16:32

Caldrà una remuntada a Albacete (2-3)

El Juvenil A del Barça ha perdut davant el conjunt manxec i les opcions de classificar-se per a la ronda següent de la Copa del Rei passen per guanyar el partit de tornada per una diferència de dos gols.

Derrota del Juvenil A en el partit d’anada dels quarts de final de la Copa del Rei (2-3) en un matx controlat pels blaugrana des d’un bon principi, però en què l’Albacete ha aprofitat les seves oportunitats per fer el primer pas cap a les semifinals. Tot i jugar bona part de la segona meitat amb un home menys, els gols de Martínez (2) i Ferri han deixat sense efecte les dianes de Carmona i Polaco.

Superioritat local

QM3D8303.jpgEn el matx disputat al Miniestadi, i contra l’equip que fa dues temporades va eliminar als d’Àlex García als vuitens de final de la Copa del Rei, el Juvenil A ha començat a un gran nivell. El joc per les bandes dels blaugrana els ha donat una gran superioritat respecte al rival damunt el terreny de joc.

I el Barça ha disposat de cinc ocasions clares de gol abans de la diana de l’Albacete: Sánchez, el porter rival, ha enviat a córner el xut de José Luis; el mateix protagonista ha engaltat una gran passada de Carmona que ha sortit fregant la base del pal de la porteria visitant; Anselmo no ha pogut empènyer al fons de la xarxa el centre de José Luis, i les rematades de cap d’Oriol Romeu no han vist porta.

Els manxecs s’avancen

Als vint minuts de matx, en la primera arribada de l’Albacete a l’àrea blaugrana, els manxecs han rematat un servei de cantonada al fons de la porteria. Martínez ha estat l’autor del gol manxec.

Carmona empata

Amb el 0 a 1 al marcador, el Barça ha seguit empaitant el rival mitjançant José Luis, que ho ha provat de totes les maneres. I al minut 32 ha arribat la recompensa: l’extrem dret ha centrat des de la línia de fons i la rematada de cap de Carmona s’ha convertit en l’empat (1-1).

Gols psicològics

QM3D8344.jpgPerò just abans del descans, Ferri ha aprofitat un malentès entre la defensa barcelonista i el porter per avançar-se novament en el marcador. Amb el resultat d’1-2 s’ha arribat al descans i en la represa, Martínez ha tornat a sorprendre els d’Àlex García amb una tercera diana.

El Barça ho intenta tot

Fins al final, els culers han anat a remolc i s’han fixat la remuntada com a objectiu. Al minut 50 de partit, l’Albacete s’ha quedat amb un home menys per l’expulsió de Salcedo, cosa que ha provocat que els visitants es tanquessin més en defensa.

Àlex García ha donat entrada a homes de refresc i ha canviat el seu sistema de joc deixant al darrere només tres defenses per bolcar-se encara més en atac. José Luis, Bartra, Planas, Montoya, Martí Riverola, Zambudio i Polaco, l’andalús per partida doble, han pogut perforar la porteria rival, però la defensa i Sánchez ho han impedit. I Carmona han caigut dins l’àrea de l’Albacete sense conseqüències per als visitants, molt contundents en tasques defensives.

Polaco retalla diferències

A poc menys de deu minuts per al final del partit, una gran jugada de Zambudio per l’esquerra ha acabat amb una centrada des de la línia de fons al segon pal que Polaco, de cap, ha convertit en el 2-3.

Últim esforç frustrat

QM3D8348.jpgJa en el temps de descompte, Montoya, Carles Planas i Rochina han tingut la diana de l’empat a les seves botes, però la defensa novament ha desfet el perill blaugrana.

Partit decisiu

Amb la derrota (2-3) dels d’Àlex García, el partit de tornada a Albacete serà crucial per a les aspiracions dels blaugrana. Només la victòria per una diferència de dos gols o un hipotètic 3-4 donarien el pas a les semifinals de la Copa del Rei al Juvenil A del Barça.
LA FITXA
FC Barcelona, 2
Albacete Balompié, 3

FC Barcelona: Marc Martínez, Montoya, Segarra (Polaco, min.46), Bartra, Planas, Romeu, José Luis, Ilie (Martí Riverola, min.61), Anselmo (Rochina, min.54), Jonathan, Carmona (Gerard Zambudio, min.67).

Albacete Balompié: Sánchez, Barberán (Zafra, min.52), Aguilar, Jose (Salcedo, min.25), Valentí, Patri, Martínez (Muñoz, min.72), Moreno, Ferri, Souza, Lara.

Gols: 0-1, Martínez (min.19); 1-1, Carmona (min.32); 1-2, Ferri (min.42); 1-3, Martínez (min.46); 2-3, Polaco (min.83)