F. Base - Femení

24.05.2009 17:23

Esperança per la tornada (2-1)

El Barça femení ha començat la Copa de la Reina perdent contra l’Athletic Club de Bilbao per 2 a 1. Tot i la derrota però, encara queda la tornada on, segons el tècnic de l’equip Xavi Llorens, “seguim vius”.

Tant l’Athletic com el FC Barcelona han demostrat les ganes de seguir lluitant per la Copa de la Reina en un matx igualat des dels primers minuts. Sense un dominador clar en el partit, les ocasions han brollat durant els dos temps.

Melani ha estat l’encarregada d’obrir el marcador al minut 6 amb un gol des de fora l’àrea que ha sorprès la portera bilbaïna. No ha trigat gaire en arribar el gol de l’empat. Al minut 14 Erika ha aprofitat una pèrdua de pilota de les blaugranes per escapar-se i xutar la pilota al fons de la xarxa. Les noies han marxat al descans amb un marcador en taules.

La sentència, a la represa

Les blaugranes no han deixat de lluitar en cap moment del partit. Vicky ha provat diferents xuts contra la porteria bilbaïna i Melani algunes rematades de cap sense èxit. A les acaballes del partit les locals, que han intensificat l’actuació defensiva, han aconseguit el seu segon gol. Ibarra ha signat aquesta darrera diana amb un perfecte xut creuat. En aquesta segona part, Vicky i Romero han patit molèsties al genoll i al turmell i podrien ser dubte per al partit de tornada.

Les jugadores de Xavi Llorens no llencen la tovallola i esperen amb ganes la tornada. I és que les blaugranes necessiten un 1 a 0 per seguir somiant amb la preuada Copa de la Reina.