F.Base-Juvenil A

17.05.2009 15:45

Gran inici a la Copa del Rei (4-0)

El Barça pràcticament ha signat al Miniestadi el pas als quarts de final de la Copa del Rei de juvenils. L’equip d’Álex García ha guanyat per un contundent 4 a 0 el Vila-real en el partit d’anada.

Partit complet dels blaugranes davant el Vila-real. El Juvenil A ha tingut una estrena perfecta en la competició amb aquesta clara victòria, que deixa pràcticament sentenciada l’eliminatòria.

El rival, amb deu jugadors

JA_VI_1.jpgDes de l’inici, el Barça ha tingut el control del partit. En el minut 10 de joc, Rubén Rochina ha servit una falta a la frontal de l’àrea que Chumillas, que era a la tanca, ha desviat amb la mà. L’àrbitre ha assenyalat penal i ha expulsat amb vermella directa el jugador. Amb aquesta expulsió, el partit s’ha posat molt de cara per als blaugranes, que no han cedit ni un pam de terreny durant tot el matx.

Rochina falla el penal

Rubén Rochina ha estat l’encarregat de fer el llançament des dels 11 metres. El davanter blaugrana ha relliscat amb el peu de suport en l’execució del penal i ha enviat l’esfèrica fora de la porteria.

Allau d’ocasions blaugrana

A partir d’aquest moment, el partit s’ha convertit en un monòleg blaugrana. Al minut 22 de joc, Carmona centra perfectament un córner al segon pal, Muniesa remata de cap però el porter del Vila-real Domènech ha desviat la pilota novament a córner.

En el minut 35, José Luis ha obert la llauna pel Barça amb un xut perfecte que ha passat per sobre de Domènech. Amb aquest gol, el Vila-real s’ha enfonsat i pràcticament no ha creat més perill durant la resta de partit. Abans del descans, Rochina ha tingut una opció clara de gol. El davanter blaugrana ha fet un barret a un defensa del Vila-real i quan l’esfèrica baixava ha engaltat un xut potent que Domènech ha desviat amb dificultats i ha allunyat el perill de l’àrea visitant.

La segona meitat, 100% del Barça

JA_VI_JL.jpgL’equip ha sortit amb moltes ganes de sentenciar l’eliminatòria i aquesta voluntat s’ha traduït en un marcador contundent. Al minut 61, José Luis, després d’una magnífica autopassada, ha marcat amb un xut creuat, pràcticament sense angle de xut, el 2 a 0 per als nois d’Álex García.

Just després del gol, el Barça ha tingut una opció clara per ampliar la renda al marcador, però Carmona ha estavellat la pilota al travesser.

En els darrers cinc minuts de partit, el Barça ha exhibit un futbol idíl•lic, i Anselmo, en rebre una molt bona passada en profunditat de Jonathan Dos Santos, definia amb un globus digne de crac per establir el 3 a 0.

El quart gol, en el temps de descompte

JA_Anselmo_gol.jpgA les acaballes del partit i quan el temps de descompte establert per l’àrbitre s'havia exhaurit, Marc Martínez ha desfet l'única opció de perill dels de Vila-real. El porter blaugrana ha posat ràpidament la pilota en joc i ha iniciat un contraatac. Anselmo ha creuat pràcticament tot el camp i ha cedit l’esfèrica a Gerard Zambudio, que ha marcat el definitiu 0 a 4.

La tornada, el diumenge 24 a les 12 hores
Aquest resultat pràcticament deixa vista per a sentència l’eliminatòria de vuitens de final d’aquesta Copa del Rei de juvenils. El partit de tornada es disputarà a Vila-real el proper diumenge, 24 de maig, a les 12 hores.
FITXA DEL PARTIT
FC BARCELONA, 4
VILA-REAL, 0

FC BARCELONA: Marc Martínez , Montoya, Bartra, Muniesa, Carles Planas, Martí Riverola, José Luis, Jonathan (Gerard Zambudio, min. 73), Rochina (Anselmo, min. 68), Ilie (Polaco, min. 59), Carmona (Bolaños, min. 77)

VILA-REAL: Domènech, Agudo, Fran, Català, Borja Suárez, Toni Vela (Pifarre, min. 68), Juanjo (Chus Hevia, min. 89) , Nico, Joselu, Chumillas, Mauricio Alves (Cubillas, min. 66).

Gols: 1-0 (José Luis, min.35), 2-0 (José Luis, min. 61), 3-0 (Anselmo, min. 87), 4-0 (Gerard Zambudio, min. 93)