F. Base

11.05.2009 19:19

El Cadet A, a un punt del títol

El Cadet A de Víctor Sánchez només necessita un empat en l’última jornada per convertir-se el setè campió del planter. El planter blaugrana no ha conegut la derrota aquest cap de setmana en competició oficial.

DIVISIÓ D’HONOR CADET
CF Badalona, 0 – FC Barcelona A, 3
L’equip dirigit per Víctor Sánchez haurà d’esperar a la darrera jornada de Lliga per ser campió. La victòria de l’Espanyol al camp de la Damm no va fer possible que els blaugranes aconseguissin el títol. Tot i així, el Barça va complir i va derrotar el Badalona. En un matx on la primera meitat va ser força igualada, Unzué, el porter del FC Barcelona, va salvar un u contra u abans del descans. Però a la represa ja no hi ha haver color: els visitants van imprimir un alt ritme de joc i Edu Campabadal no va trigar a inaugurar el marcador. Al quart d’hora, Etock va signar el segon gol del matí. I en l’últim minut del matx, Marc Vilajosana va transformar un penal en el 0-3 definitiu. Ara, al Cadet A del Barça només li falta un punt per ser campió, i un empat davant el Mercantil seria suficient per guanyar la Lliga.

NIKE PREMIER CUP (OVIEDO)
Cadet B
CADETE_B_04.jpgEl Cadet B va acabar tercer a la Nike Premier Cup, un torneig disputat a Oviedo. El conjunt dirigit per Francesc Sánchez va caure a les semifinals davant el Vila-real i en el matx pel tercer i quart lloc contra el Sevilla, jugat al Carlos Tartiere, els blaugranes es van imposar a les tanda de penals (6-5). La pena màxima definitiva la va anotar Robert Costa.

DIVISIÓ D’HONOR INFANTIL
FC Barcelona A, 5 – Girona FC, 1
Els blaugranes van dominar el matx des d’un bon principi i el Girona només els va inquietar en accions aïllades. Al descans, el Barça va marxar amb un contundent 3-0 i a la represa, dues dianes més van sentenciar el conjunt rival, que només va poder signar el gol de l’honor. Mamadou (2), Keita (2) i Jon Toral van ser els autors de les dianes culers.

LLIGA PREFERENT INFANTIL
Unió FC Jabac i Terrassa, 2 – FC Barcelona B, 4
Triomf de l’equip entrenat per Albert Puig, que va ser l’amo del matx en tot moment. Enguene, Ramon Saavedra, Sebas i Kaptoum van ser els autors dels gols d’un conjunt blaugrana que només va veure com el rival s’apropava al marcador amb l’1-2. Però la conversió de dues dianes més va sentenciar el partit a favor del Barça.

DIVISIÓ D’HONOR ALEVÍ
FC Barcelona A, 3 – CF Damm, 3
ALEVIN_A_10.jpgEls nois de Sergi Milà van protagonitzar un partit que va tenir dues parts ben diferenciades. La primera, la va controlar el Barça i a la segona, els blaugranes es van desinflar. I és que el conjunt cerveser va empatar un matx que els locals guanyaven per 3-0 des del minut 20, gràcies als gols d’Alexis Meva (2) i Carlos Cano. Una diana del rival abans del descans va deixar tocat al FC Barcelona i a les acaballes del segon temps, l’empat de la Damm es va consumar amb dues accions d’atac que van acabar al fons de la xarxa.

LLIGA PREFERENT ALEVÍ
At. Segre, 0 – FC Barcelona B, 5
Partidàs del Barça contra el segon classificat, equip ja de Divisió d’Honor. Els de Jordi Font van jugar amb agressivitat i van ser efectius davant un rival superior en físic. Els gols de Javi Puado, Ayoub, Olmo, Aleñà i Marc Catón van ser els artífexs de la maneta del Barça.
Resultats dels benjamins i equips femenins
LLIGA F7 PREFERENT BENJAMÍ
UF Base Jabac i Terrassa B, 1– FC Barcelona A, 4
Dos gols a l’inici del partit, obra de Joel i Héctor, van fer possible que al conjunt de Xavier Ferrando se li posés el matx de cara. Tot i la infinitat d’ocasions de les que van disposar els blaugranes per ampliar la seva renda, al descans es va arribar amb el 0-2. A la represa, però, dos gols més d’Ibo i d’Ignasi, a més de tres xuts visitants que es van estavellar al pal, van fer inútil la diana dels locals, que no van poder fer res per evitar que els tres punts se’ls emportés el Barça.

FC Barcelona B, 7 – UF Base Jabac i Terrassa A, 0
Gran victòria de l’equip dirigit per Xavier Franquesa, que no va tenir rival. Tot i que al descans l’avantatge al marcador era mínim (2-0), a la represa, cinc gols més van fer possible la golejada dels blaugranes, als quals només els queda un partit de Lliga per disputar. Els autors de les dianes blaugranes van ser Marc Samper (2), Víctor (2), Joan (2) i Miguel.

PREBENJAMÍ
FC Barcelona, 12 – Mercat Nou Magòria SE, 3
Triomf espectacular dels més petits del futbol base blaugrana. Els nois de Jordi Puig van passar per damunt del rival en un matx que no va tenir color. I és que els visitants només van inquietar el Barça a pilota aturada. Amb una maneta (5-0) es va arribar al descans i set gols més en la segona meitat van possibilitar el resultat final de 12 a 3. Julián (3), Mamadou (2), Adri Altimira, Guille Amor (2), Víctor (2), Antonio i Mika van ser els golejadors.

LLIGA NACIONAL FEMENÍ
FC Barcelona B, 4 – CD Blanes, 2
Malgrat jugar amb nou jugadors durant part del matx i un penal en contra, el Barça va poder amb el rival. Olga va avançar les blaugranes abans del descans i a la represa, la mateixa protagonista va signar el 2 a 0. Miriam i Lorena, aquesta última amb una diana que va entrar per l’escaire, van certificar la victòria de l’equip dirigit per Joaquim Querol.

LLIGA JUVENIL-CADET FEMENÍ
Carmelo CD, 0 – FC Barcelona, 7
Prova de les de Carlos Tregón per a la disputa de la Copa Catalunya la propera setmana. I victòria plàcida. Les blaugranes no van trobar oposició i Clàudia (2), Mar, Judit Ferrari, Nerea, Anna Lizarraga i Carla Martínez van convertir en una realitat el triomf visitant.