F.Base. Barça Atlètic

10.05.2009 21:01

Victòria sense premi (1-2)

El triomf del Barça Atlètic a Benidorm no ha estat suficient per entrar al play-off d’ascens a Segona A. L’empat del Sabadell i la victòria del Sant Andreu han deixat fora de les places de promoció els homes de Luis Enrique.

Els gols de Nolito i Pedro a l’estadi de Foeietes no han estat suficients perquè el Barça Atlètic pugui disputar la promoció d’ascens. En un matx d’anada i tornada contra el Benidorm (1-2), en què els dos equips han disposat d’oportunitats, el filial blaugrana n’ha sortir vencedor però el premi del play-off s’ha escapat.

Primers temptejos

En una primera meitat d’anada i tornada, els dos conjunts han tingut ocasions per avançar-se primer al marcador. Benja ha enviat fora un xut des de la frontal. Ruano ha posat l’ai al cor dels blaugranes amb una rematada de cap que ha sortit llepant el travesser de la porteria defensada per Oier. I poc després, Pedro no ha pogut definir en una bona jugada individual.

Gol en contra

A la mitja hora de partit, el xut perillós de Luismi ha estat el preludi del que passaria en la jugada següent. Chupe s’ha avançat a la defensa del Barça i ha engaltat un centre des de la dreta que ha enviat al fons de la xarxa i s’ha convertit en l’1-0.

Nolito empata

Dos minuts més tard, però, Nolito amb un xut sec i ajustat al pal, des de fora l’àrea, ha signat l’empat del Barça Atlètic. Amb la igualada en el marcador, els de Luis Enrique han protagonitzat uns últims minuts d’atac en què el Benidorm només s’ha pogut defensar. Tot i així, els blaugranes no han estat capaços de marcar i s’ha arribat al descans amb l’1 a 1.

Control blaugrana

En la represa, el filial del FC Barcelona ha estat el clar dominador. Nolito ho ha provat amb un xut semblant al del gol, però el porter rival l’ha aturat. En una jugada aïllada i en una errada defensiva, Flavio ha estat a punt d’avançar novament el seu equip, però Oier ha estat providencial i ha avortat el perill. Gai ha fet una centrada des de l’esquerra que no ha trobat cap company i la falta llançada per Maric s’ha estavellat a la tanca.

Pedro avança el Barça

A un quart d’hora per al final de l’enfrontament, Pedro ha signat l’1-2 en rematar una passada de la mort de Nolito. Els tres punts permetien al Barça Atlètic optar al play-off, a l’espera del que poguessin fer Sant Andreu i Sabadell. Però la feina dels de Luis Enrique ja estava feta.

Fins al final, el filial del FC Barcelona ha volgut ampliar la renda en el marcador, i Maric en un xut escorat des de la dreta ha estat a punt de sorprendre el porter del Benidorm, que ha exhibit bons reflexos i ha desfet el perill. Per la seva banda, el conjunt alacantí ha exhaurit les seves últimes opcions i ha assetjat l’àrea blaugrana sense fortuna.

A les portes del play-off

Malgrat el triomf aconseguit a Foietes, els de Luis Enrique depenien del resultat de dos partits: Sabadell-Alcoià i Sant Andreu - Vila-real. Però l’empat (0-0) dels arlequinats juntament amb la victòria dels andreuencs al darrer minut (3-2) ha deixat sense play-off el Barça Atlètic. El filial blaugrana ha quedat cinquè a la taula, a un punt de les places de promoció, que finalment han estat per a Alcoià, Vila-real, Sant Andreu i Sabadell.