F. Base-F. Femení

10.05.2009 17:12

Victòria intranscendent (0-4)

El Femení A del FC Barcelona ha guanyat el CF Pozuelo en un partit intens i ple d’ocasions per als dos equips. Amb aquesta victòria, les noies de Xavi Llorens estan preparades moralment per disputar, d’aquí tres setmanes, la Copa de la Reina.

El Femení A del FC Barcelona ha acabat la Superlliga golejant el cuer de la classificació, igual que a l’anada, per 0 a 4.

Primera part d’ocasions

L’equip de Xavi Llorens ha acabat la primera part guanyant 0 a 1, però la renda podria haver estat més gran. Moltes arribades a l’àrea, però només una ha anat entre els tres pals. L’encarregada d’obrir la llauna ha estat Mari Paz, al minut 35, després de transformar un penal a Elba. La davantera ha aprofitat el refús per signar el primer gol del marcador blaugrana.

Complicacions en la represa

En la represa, les de Pozuelo han pressionat les línies defensives i han aconseguit crear algunes ocasions de perill davant la porteria blaugrana. Les jugadores de Xavi Llorens s’han endollat ràpidament i han fet pujar tres gols més a l’electrònic.

Una vegada més, Mari Paz, al minut 70, ha enviat la pilota fins al fons de la xarxa. Al minut 75, Lilo ha acabat una jugada en una bona diana, i deu minuts més tard, al minut 85, ha tornat a marcar després de culminar una jugada individual d’Ali.
LA FITXA
CF POZUELO, 0
FC BARCELONA, 4

CF Pozuelo: Ela, Presto, Taús, Marta, Imi, Dumbi, Irene. També ha jugat Lore, Sílvia i Mari Cruz.

FC Barcelona: Ràfols, Pau, Sheila, Ramis, Laura, Marta, Elba, Sílvia, Alicia, Mari Paz, Melanie.

Gols: 0-1 Mari Paz, (min. 35) 0-2 Mari Paz, (min. 70), 0-3 Lilo, (min. 75), 0-4 Lilo, (min. 85)