Futbol Base

04.05.2009 17:46

El planter continua en forma

Els equips del futbol base blaugrana van completar una bona jornada de triomfs i empats, que es van afegir a la victòria del Barça Atlètic davant el Sabadell (2-1).

LLIGA NACIONAL JUVENIL
CE Manresa, 0 – FC Barcelona B, 4
JUVENIL_B_08.jpgVictòria plàcida i previsible del conjunt dirigit per Javier García Pimienta davant un equip que ja ha dit adéu a la categoria. Els blaugranes van estar ben posicionats damunt el terreny de joc i van aprofitar les seves opcions per endur-se els tres punts. Manu Reina, Ceballos, Sergi Roberto i Mauro Icardi van ser els autors dels gols del Barça.

LLIGA PREFERENT CADET
CD La Floresta, 2 – FC Barcelona B, 2
Tot i dominar el ritme del partit i gaudir d’ocasions clares per marcar, els blaugranes van ser els qui van encaixar un gol de penal abans del descans. En la represa, Cristian Herrera va aconseguir la diana de l’empat. I a vuit minuts pel final, el mateix protagonista va capgirar definitivament el marcador. Malgrat tot, a les acaballes del matx, una falta des de la frontal va acabar amb l’empat ‘in extremis’ de La Floresta.

DIVISIÓ D’HONOR INFANTIL
C.Gimnàstic Manresa, 0 – FC Barcelona A, 2
Els nois d’Andrés Carrasco van haver de fer mans i mànigues per derrotar un rival que els va rebre amb una actitud molt defensiva. Jon Toral amb un xut des de fora l’àrea va obrir la llauna a favor dels blaugranes en la primera meitat. Però tot i així, al Barça li va costar fer circular la pilota i no va poder materialitzar totes les ocasions de les que va disposar. El gol de la tranquil•litat visitant va arribar en la represa, quan Sergi Samper va transformar un penal comès sobre Mamadou.

LLIGA PREFERENT INFANTIL
EC Granollers, 2 – FC Barcelona B, 3
Victòria del Barça en el partit aplaçat de la jornada anterior. I és que el cap de setmana passat, el conjunt d’Albert Puig va disputar un torneig al Muntanyà, fet pel qual va haver de posposar el seu enfrontament de lliga. Ja en la disputa del partit, els blaugranes van haver de remuntar un resultat advers. Enguene amb dos gols va fer possible que al descans s’arribés amb l’empat a dos. I en la segona meitat, Sebas va marcar la diana que donava els tres punts al Barça.

FC Barcelona B, 2 – CE L’Hospitalet, 0
QM3D2732.jpgEl segon partit que van disputar els nois d’Albert Puig durant el cap de setmana, corresponent a la jornada ordinària de la lliga, també es va saldar amb triomf blaugrana. Contra un dels millors rivals de la categoria, el Barça va jugar a un bon nivell, molt seriós, i Adrià Arjona va aconseguir avançar els locals abans de la mitja part. El gol de Ramon Saavedra en el segon temps va certificar la victòria de l’Infantil B.

DIVISIÓ D’HONOR ALEVÍ
UE Cornellà, 0 – FC Barcelona A, 2
Rebuts amb el tradicional passadís de campions, l’equip entrenat per Sergi Milà va disputar un matx força complicat a casa del tercer classificat. Després de diverses ocasions errades per part blaugrana, Alexis Meva va ser l’encarregat d’obrir la llauna en rematar una falta al fons de la xarxa. La igualtat entre ambdós conjunts va provocar que el marcador no es tornés a moure fins el final del partit. Cano va certificar el triomf dels visitants en transformar en el definitiu 0-2 un contraatac del Barça.

LLIGA PREFERENT ALEVÍ
FC Barcelona B, 3 – UE Cornellà, 0
Contra un rival molt competitiu, el Barça va tirar de domini i d’eficàcia golejadora per endur-se els tres punts. Javi Puado, primer; Carles Aleñá, en segon lloc; i Ayoub amb un gran gol precedit per tres barrets, van ser els autors de les dianes i del triomf blaugrana.
Resultats de futbol femení
LLIGA NACIONAL FEMENÍ
FC Barcelona B, 2 – CE Europa, 2
A falta de dues jornades pel final de la competició regular, el conjunt dirigit per Joaquim Querol només va poder treure un punt del seu enfrontament contra l’Europa. Una expulsió als vint minuts de partit va deixar a les blaugranes en inferioritat numèrica. Amb el 0-1 es va arribar al descans i Sheila va transformar el gol de l’empat en la represa. Però la falta de definició local va permetre a l’Europa posar-se per davant al marcador novament. L’expulsió d’una jugadora rival va tornar la igualtat damunt el terreny de joc i al marcador quan Lilo va transformar una pena màxima en l’empat a dos definitiu.

LLIGA JUVENIL-CADET FEMENÍ
Pubilla Casas CE, 0 – FC Barcelona, 9
Gran final de lliga per les noies dirigides per Carlos Tregón. El domini aclaparador de les visitants va anul•lar el rival, que només va gaudir d’una ocasió en tot el matx. Nerea, Blanca (3), Rallo (2), Clàudia, Anna Lizarraga i Carla van ser les autores de la golejada blaugrana.

LLIGA INFANTIL-ALEVÍ FEMENÍ
FC Barcelona, 4 – CF Suburense, 0
El conjunt entrenat per Jordi Ventura va acabar la competició regular amb un contundent triomf. Val a dir, però, que el resultat aconseguit no va fer justícia a la bona actuació de les locals, que van merèixer més. Anna, Judit Ferrari (2) i Ada van fer possible la victòria del Barça.