Futbol Femení

01.05.2009 16:24

Aperitiu espectacular de la final de copa (3-4)

Jaume Marcet

Les noies de Xavi Llorens han completat una de les millors actuacions de la temporada contra un Athletic afortunat que ha tingut l’opció de marcar tres gols des del punt de penal.

A menys de dues setmanes per a la final de la Copa del rei de futbol , FC Barcelona i Athletic de Bilbao s’han enfrontat en un partit espectacular corresponent a la vint-i-novena jornada de la Superlliga femenina. L’Athletic, tercer, ha estat més eficaç que un Barça, sisé, que en alguns moments ha bordat el futbol.

Dos gols bascos

FEMENx_fcb-athl_1.jpgTot i que el Barça ha començat amb ganes d’atacar i anar a per totes, als tres minuts del partit l’Athletic ha estrenat el marcador. L’àrbitre ha xiulat un penal dubtós que ha transformat Erika.
Les noies de Xavi Llorens no s’han arronsat i han pogut empatar si el travesser no hagués refusat el xut de Melani. Un minut després d’aquesta acció, un contracop de l’Athletic ha suposat el 0-2. Erika marcava al minut 26 el segon gol de les de Bilbao.

Reacció local

FEMENI_fcb-athl_2._jpg.jpgA déu minuts pel final Ani escurçava diferències gràcies a una acció d’estratègia. Vicki era objecte d’un penal que no xiulava l’àrbitre al minut 40 del partit.
La segona part va començar amb una acció determinant. Gapazi toca la pilota dins l’àrea amb les mans i l’àrbitre Xitla penal i expulsa la jugadora basca. Melani empatava el matx des dels onze metres.

Final de bogeria

Després d’uns minuts de control dels dos equips el partit ha embogit en els últims déu minuts. Elba Unzué marcava el gol que semblava definitiu pel partit al minut 34 però en només tres minuts l’Athletic ha gaudit de dos penals més que dubtosos que no han fallat Iraia primer i Erika després. La mala sort per a les blaugranes s’ha fet més vident quan Lilo, a quatre minuts pel final , ha disposat d’una gran oportunitat per empatar el matx.
Imatge d'un dels tres penals que ha transformat l'Athletic Club.